Karriär Mediaroom

Europeisk logistik av bästa slag

Våra standardiserade produktlinjer täcker våra klienters olika behov av nationell och europeisk transport. Vi erbjuder enhetliga europeiska standarder för logistikhantering och fullständig transparens i leveransprocessen. Heltäckande, integrerad, jämn regional täckning – det europeiska DACHSER-nätverket är unikt.

entargo - vårt sortiment för transporter i Europa

entargo står för ett enhetligt produktsortiment med genomgående höga kvalitetsstandarder för leveranser genom Europa, både nationellt och internationellt. De fyra standardiserade produktlinjerna targospeed, targofix, targoflex och targo on-site ser till att kundernas behov uppfylls när det gäller transittider och leveranstid, för både B2B och B2C

I dessa länder erbjuder vi entargo och classicline.
I dessa länder erbjuder vi entargo och classicline.

Din fördel med entargo:

 • Anpassningsbara logistikprocesser för B2B- och B2C-mottagare  
 • Tillförlitliga leveranser från olika distributionskanaler   
 • Enhetliga resultatstandarder i alla länder  
 • Omfattande produktsortiment i alla länder  
 • Enkel produktsökning genom productpilot   
 • Proaktiv leveransspårning genom ActiveReport
 • Tracking & Tracing  
 • Standardiserad kvalitetshantering   
 • Enhetliga process- och servicestandarder i hela nätverket garanterar hög leveranskvalitet  
 • Skräddarsytt hantering av onlinebeställningar  
 • Standardiserade riktlinjer garanterar hög kvalitet och transparens.  
 • Hög flexibilitet för produktspecifika leveranser

Entargo-produkter, detaljbeskrivning

targospeed

targospeed: Med targospeed skickas varorna till hela Europa med fasta transittider som beror på avståndet. Den optimerade transittiden gäller för alla europeiska länder i DACHSER European Logistics-nätverket.

targospeed 10 och targospeed 12: Med targospeed 10 och targospeed 12 kan du påskynda leveransen av dina varor ännu mer: Leveransen kommer att anlända till mottagaren vid 10.00 eller 12.00 på dagen. targospeed 10 och targospeed 12 finns enbart tillgängligt i utvalda länder.

targospeed plus: Ger en total transittid på 24 timmar. Dessa leveranser kan ordnas individuellt för dig på din begäran.

targofix

Produkten för fasta leveransdatum: Du bestämmer leveransdatumet när du vill att dina varor ska nå mottagaren. Fördelen: Dina kunder kan optimera sin lagring och de inkommande varorna. Precis som med targospeed kan du välja mellan targofix 10 och targofix 12 för leverans kl 10.00 eller 12.00 i de respektive länderna.

targoflex

Om din timing är flexibel, använd targoflex. Det är idealiskt för varuleveranser som inte är tidskänsliga eller bundna till en särskild tid. Med targoflex får du en tillförlitlig, integrerad transporttjänst till ett förnuftigt pris med alla fördelarna med produkterna i entargo-familjen.

classicline - standardiserade transporttjänster för länder utanför Europa

För avlägsna marknader erbjuder DACHSER dig classicline, en pålitlig och säker transportlösning med tydligt definierade processer och rutiner som du alltid kan lita på. Du kontrollerar din transport via dagliga eller veckovisa, schemalagda anslutningar. Fasta avgångar hjälper dig att planera. Du kan få en snabb överblick av vårt utbud av tjänster genom att använda vår productpilot.

directload - den skräddarsydda lösningen för dig som behöver del av eller hela lastutrymmen

Behöver du del av eller hela lastutrymmen eller måste du verkställa flera leveranser för att slutföra en order? I sådana fall erbjuder directload dig precis den flexibilitet och kundfokus som du behöver. Våra transportlösningar för individuella eller krävande logistikuppgifter möjliggör en skräddarsydd transportlösning. Våra charterexperter hittar de kapaciteter som uppfyller dina behov: en gång eller regelbundet.

Incoterms

Den bifogade PDF-filen ger dig (utan juridisk garanti) en överblick av Incoterms 2020 för att stödja dig i ditt dagliga arbete.

Download