Marknadsinformation

Coronavirus: senaste nytt om vår verksamhet i Kina

Vi kommer att se till att hålla dig uppdaterad om den aktuella situationen i Kina. För att hålla det nya coronaviruset nCoV under kontroll har myndigheterna i Kina vidtagit ett antal försiktighetsåtgärder för att förhindra folkmassor och därmed minimera risken för ytterligare spridning av viruset.

Många av DACHSERs kontor öppnades måndag den 10 februari men tyvärr med begränsad personal på grund av myndigheternas säkerhetsåtgärder och reseförbud. Därför bör du också förvänta dig förseningar och operativa utmaningar som brist på lastbilar och begränsad kapacitet.

Våra filialer i Chengdu, Nanjing, Ningbo, Shenzhen, Suzhou och Zhongshan är för närvarande stängda just nu tills ansökningsprocessen hos de lokala myndigheterna är över. Nedan har vi listat ytterligare information om vår drift i Kina just nu:

  • Personalen arbetar hemifrån
  • Vi uppdaterar ständigt med information om när våra filialer i Kina kommer att öppna för normal drift
  • Filialen i Hong Kong är i full drift

Vi följer utvecklingen nära och kommer att fortsätta att uppdatera med information om eventuella förändringar i driften. Se vår webbplats för de senaste nyheterna om hur situationen i Kina påverkar din leveranskedja. Om du har frågor beträffande dina försändelser är du välkommen att kontakta din lokala kontaktperson från DACHSER.

Kontakt Maria Andersen