Pressmeddelanden

DACHSER Sweden Air & Sea Logistics stärker säljteamet

DACHSERs kontor för sjö- och luftfrakt i Göteborg har anställt en ny Sales Executive. Niclas Andersson ska bidra till att driva DACHSERs sjö- och flygfraktverksamhet på den svenska marknaden.

Niclas Andersson, Sales Executive hos DACHSER Swedens kontor för Air & Sea Logistics
Niclas Andersson, Sales Executive hos DACHSER Swedens kontor för Air & Sea Logistics

Som Sales Executive hos DACHSER Swedens kontor för Air & Sea Logistics kommer Niclas Andersson att ansvara för sjö- och flygfraktförsäljningen.

I samarbete med den svenska vägtransportorganisationen, som har fyra kontor i Sverige, kan DACHSER med det nya sjö- och luftfraktskontoret erbjuda sina kunder hela portföljen med logistiktjänster, vilket omfattar vägtransport, sjö- och flygfrakt samt lagerhållning.

Vårt samarbete med vägtransportorganisationen European Logistics i Sverige gör oss till en stark tjänsteleverantör i Skandinavien. Säljorganisationen kommer att ha en viktig roll i detta arbetet.

Anna Bergdahl, Country Manager för DACHSER Air & Sea Logistics Sweden

”Med Niclas Andersson som Sales Executive Air & Sea Logistics möjliggörs en starkare säljorganisation hos DACHSER Sweden”, säger Anna Bergdahl, Country Manager för DACHSER Air & Sea Logistics Sweden. ”Vårt samarbete med vägtransportorganisationen European Logistics i Sverige gör oss till en stark tjänsteleverantör i Skandinavien. Säljorganisationen kommer att ha en viktig roll i detta arbetet”, fortsätter Bergdahl.

En stark tjänsteleverantör i Skandinavien

”Den viktigaste uppgiften just nu är att komma ut och visa oss på marknaden”, säger Niclas Andersson. ”Air & Sea Logistics är ännu nya i Sverige och vi är hungriga att få visa vad vi går för. Vi har duktiga kollegor som har mycket erfarenhet och jag ser fram emot att ha ett nära samarbete med både dem och kollegorna på European Logistics så vi tillsammans kan uppfylla kundernas behov.”

DACHSER Air & Sea Logistics ligger i Göteborg är Sveriges näst största stad och har den största exporthamnen i Nordeuropa.

Kontakt Maria Andersen Communications Coordinator Nordic