DACHSER Sweden utökar med Sales Manager i Örebro

DACHSER Sweden växlar upp och ökar sin närvaro i mellersta Sverige genom ett nytt säljkontor i Örebro. Stefan Sahlin tillträdde under sommaren rollen som Sales Manager. 

Stefan Sahlin, Sales Manager i Örebro
Stefan Sahlin, Sales Manager i Örebro

I början av året presenterade logistikföretaget planen om att öppna upp ett säljkontor i Örebro för att stärka organisationen och fortsatt växa på den svenska marknaden. Den 15 augusti tillträdde Stefan Sahlin, 53 år, som Sales Manager i Örebro och tillväxtresan är därmed igång.  

Vi är väldigt glada över att Stefan nu är den del av vårt team, med hans driv och goda kännedom kring området, är jag övertygad om att han kommer vara en stor tillgång både för DACHSER och våra kunder.

Thomas Wennborg, Branch Manager Stockholm samt ansvarig för säljkontoret i Örebro

Stefan kommer närmast från rollen som Sales Manager för DSV Örebro med fokus på Närke och Värmland, och har sedan tidigare en gedigen erfarenhet både inom transport- och logistikbranschen samt från olika roller inom försäljning.

”Vi är väldigt glada över att Stefan nu är den del av vårt team, med hans driv och goda kännedom kring området, är jag övertygad om att han kommer vara en stor tillgång både för DACHSER och våra kunder.” säger Thomas Wennborg, Branch Manager Stockholm samt ansvarig för säljkontoret i Örebro. ”Här i området finns en stor potential med många företag och verksamheter som växer, vårt mål är att synas lokalt för att fler ska få upp ögonen för DACHSERs globala nätverk.”   

Lokal närvaro

Det nya säljkontoret är beläget i företags- och industriområdet Aspholmen i de södra delarna av Örebro. Nästa steg i processen är att utveckla ett lokalt kundservicecenter som väntas öppna upp under 2023.

”Att utöka till Örebro är ett naturligt steg för DACHSER Sweden. Bortsett från de områden vi redan täcker i Sverige, är Örebro den region där vi ser störst volymer.” säger Carl-Johan Westas, Country Manager European Logistics Sweden. ”DACHSER arbetar för att ha en lokal närvaro och förankring. Vår kundkontakt är inte centralt styrd utan sker ute på plats, lokalt runt om i Sverige. Ser vi att volymerna är tillräckligt höga i en region, ja då är det där vi ska höja vår närvaro.”

DACHSER Sweden har utöver säljkontoret i Örebro fem filialer: fyra European Logistics-kontor för europeisk vägtransport i Göteborg, Stockholm, Jönköping och Malmö och ett Air & Sea Logistics-kontor för sjö- och flygfrakt i Göteborg. 

DACHSER över hela världen
Kontakta oss
Kontakt Elin Bergström Communications Consultant Nordic