DACHSER medverkar på Tulldagen

Under hösten anordnas Tulldagen i flera Svenska städer. Här möts yrkesverksamma inom internationell handel, tull och transportfrågor för att ta del av seminarier, nyheter och skapa nya kontakter. Vi tar tempen på Olga Dorovskikh, Administration Specialist på DACHSER Sweden, som kommer delta under mässan i Göteborg.

Olga Dorovskikh, Administration Specialist på DACHSER Sweden.

”Just nu sker det stora förändringar kopplat till tull och transport, brexit är till exempel en stor utmaning. Därför ser jag fram emot att ta del av de hetaste frågorna och diskutera svårigheter och lösningar” berättar Olga Dorovskikh, Administration Specialist, på DACHSER Sweden filialen i Göteborg. 

I Olgas roll som Administration Specialist arbetar hon som kontaktperson både mot Tullverket och mot kunder, där hon jobbar för att göra kundernas transportflöden så enkla som möjligt. Frågor kopplat till tull och handel kan vara svåra att sätta sig in i och följa med i utvecklingen, därför finns DACHSER som ett stöd till kunder. 

”Tulldagen ger en möjlighet för oss att hitta nya länkar mellan kunderna och vårt arbete. Ny kunskap bidrar till att vi ännu bättre kan sätta oss in i både kunders och myndigheters perspektiv.” säger Olga och lägger med ett leende till: ”Jag skulle vilja hinna gå på alla seminarierna, det är alltid roligt att lära sig något nytt och följa utvecklingen.” 

Träffa oss

På mässan i Göteborg och Malmö deltar även DACHSERs försäljningsavdelning med en egen monter. "Vi ser fram emot att träffa såväl kollegor i branschen som befintliga och potentiella kunder. Transport och logistik är hetare än någonsin och vår medverkan tidigare år har mötts med enormt positiv feedback och intresse för våra produkter och tjänster" säger Daniel Jonsson, Sales Manager på DACHSER Sweden filialen i Göteborg.

Här finns information för dig som vill läsa mer om DACHSERs tulltjänster.

Kontakt Elin Bergström Communications Coordinator Nordic