DACHSER tillsätter Sales Manager i Göteborg

Daniel Jonsson blir ny Sales Manager hos DACHSER Sweden AB i Göteborg. Beslutet att utnämna en Sales Manager är ett av flera steg i den positiva utveckling som Göteborgs platskontor har genomgått under de senaste åren.

Daniel Jonsson, Sales Manager hos DACHSER Sweden i Göteborg.
Daniel Jonsson, Sales Manager hos DACHSER Sweden i Göteborg.

De senaste tre och ett halvt åren har Daniel Jonsson arbetat som Sales Executive och som ny Sales Manager European Logistics kommer han att bidra till att stärka samt utveckla säljavdelningen ytterligare. Samtidigt kommer han att fortsätta ha kontakt med kunderna.

Vi har haft några extremt framgångsrika år och då växer organisationen. Daniel Jonsson är en del utav denna framgång och med hans nya roll så möjliggörs än mer potential för platskontoret i Göteborg.

Carl-Johan Westas, Branch Manager för DACHSERs filial i Göteborg

”Daniel har en gedigen erfarenhet inom försäljning i transport- och logistikbranschen,” fortsätter Carl-Johan Westas. ”Han har även skapat sig en stor kunskap omkring det operativa och är väl insatt i branschens utmaningar och möjligheter.”

Fortsatt expansion av säljorganisationen

Daniel Jonsson har en bred kunskap inom försäljning och har tidigare jobbat hos TNT Express och DHL Express.

”Vi har en fantastisk utveckling i Sverige och det är viktigt att filialerna följer denna utveckling och successivt anpassas därefter,” säger Daniel Jonsson, Sales Manager för DACHSER i Göteborg. ”Ett naturligt steg i Göteborg är att skapa en säljorganisation stor nog att erbjuda den lokala service och närvaro som våra befintliga kunder värdesätter samtidigt som vi frigör mer tid till nykundsbearbetning och en fortsatt expansion,” avslutar Daniel Jonsson.

Kontakt Maria Andersen Communications Coordinator Nordic