DACHSER tillsätter Sales Manager i Stockholm

Victor Nilsson tillträdde den 1 januari 2022 som Sales Manager vid logistikföretagets platskontor i Stockholm. Detta som ett steg i ledet av DACHSER Swedens tillväxtstrategi.

Victor Nilsson, Sales Manager vid DACHSER Swedens platskontor i Stockholm
Victor Nilsson, Sales Manager vid DACHSER Swedens platskontor i Stockholm

Victor Nilsson (31) inledde sin karriär på DACHSER Sweden i februari 2019, då som Sales Executive. Vid 18 års ålder började Victor sin resa inom transport- och logistikbranschen som speditör. Där efter har han jobbat med tull, trafikplanering och senast, innan han började hos DACHSER, som utesäljare hos DSV i Landskrona.

Personligen är jag väldigt stolt över att representera DACHSER, vårt styckegodsnätverk har verkligen bevisat sig i dessa tuffa pandemitider.

Victor Nilsson, Sales Manager vid DACHSER Swedens platskontor i Stockholm

”Victor har lång erfarenhet från logistikbranschen och har en imponerande meritlista från både produktion och försäljning. De senaste tre åren har han med stor framgång etablerat många nya affärer och kunder till kontoret.” berättat Thomas Wennborg, Branch Manager för DACHSER Swedens platskontor i Stockholm. ”Victors insatser har haft stor inverkan på Stockholmskontorets utveckling både vad gäller intäkter och resultat de senaste åren.”

Stärkt försäljningsavdelning

I sin nya roll som försäljningschef i Stockholm kommer Victor att fortsätta bygga upp en starkare försäljningsavdelning med fler resurser under 2022 och samtidigt fokusera på tillväxten av nya kunder för kontoret.

”Jag känner mig tacksam för ansvaret som den nya rollen innebär. Personligen är jag väldigt stolt över att representera DACHSER, vårt styckegodsnätverk har verkligen bevisat sig i dessa tuffa pandemitider.” säger Victor Nilsson, Sales Manager i Stockholm. ” Vi är ett fantastiskt team, det är laget före jaget som gäller och jag ser fram emot att fortsätta denna resa vi redan påbörjat.”

Filialen i Stockholm är en av logistikföretagets fyra European Logistics filialer i Sverige med nära anslutning till E4 och E20. Terminalen inklusive lageryta spänner över 4901 kvadratmeter och har 13 portar, samt 820 kvadratmeter kontorsyta. 

Kontakt Elin Bergström Communications Coordinator Nordic