Pressmeddelanden

DACHSER tillsätter Sales Manager i Stockholm

DACHSER Sweden AB stärker sin organisation i Stockholm genom att tillsätta Nicolai Winter som Sales Manager. Beslutet att utnämna en Sales Manager är ett av flera steg i den positiva utveckling som det svenska dotterbolaget och platskontoret i Stockholm har genomgått under de senaste åren.

Nicolai Winter, Sales Manager hos DACHSER Sweden i Stockholm
Nicolai Winter, Sales Manager hos DACHSER Sweden i Stockholm

Nicolai Winter har arbetat hos DACHSER sedan 2006, där han började sin karriär hos DACHSER Denmarks kontor i Kolding. I 2012 presenterade sig möjligheten för Winter att flytta till det svenska dotterbolaget, då han tillträdde som Freight Forwarding Assistant i Stockholm. Senare samma år tillträdde han som Operations Manager och närmast kommer han från en dubbel roll med ansvaret som Operations Manager och Sales Executive på Stockholmskontoret.

Nicolai Winter är mycket driven och han har en bred kompetens och många års erfarenheter inom vår organisation.

Thomas Wennborg, Branch Manager i Stockholm

”De senaste åren har vi upplevt en mycket positiv utveckling här i Stockholm,” säger Thomas Wennborg, Branch Manager för DACHSER Swedens kontor i Stockholm. ”Nicolai Winter är mycket driven och han har en bred kompetens och många års erfarenheter inom vår organisation. Som Sales Manager kommer han att bidra till att stärka säljorganisationen hos DACHSER Sweden. Med sina djupa kunskaper inom logistik och spedition samt försäljning är jag övertygad om att han kommer vara en stor tillgång både för företaget och våra kunder framöver,” fortsätter Thomas Wennborg.

En enorm potential i Stockholm

”Vårt kontor i Stockholm har en enorm potential som jag ser fram emot att arbeta med i rollen som Sales Manager,” säger Nicolai Winter. ”Det ska bli spännande att få bygga upp ett starkt team av duktiga kollegor och bygga ut vår kundkontakt, stärka vår försäljningsstruktur och börja uppfylla affärspotentialen som finns hos DACHSER i Stockholm.”

Kontakt Maria Andersen Communications Coordinator Nordic