Nyheter

”De starka logistikallianserna kommer att fortsätta trotsa coronasmittan”

Att ha ett nära samarbete med kunder och servicepartners för att hålla igång leveranskedjorna och kunna lita på varandra även i tuffa tider – för Bernhard Simon, CEO för DACHSER, är det avgörande för verksamheten under denna coronahöst.

Bernhard Simon, CEO för DACHSER.

När vi om några år ser tillbaka på 2020 kommer det inte bara att vara de många videokonferenserna som vi minns, utan också en del sömnlösa nätter. Hur kan vi upprätthålla vår förmåga att leverera? Hur ska vi hantera verksamhetsrestriktioner och nedstängningar? Hur förhindrar vi att anläggningar stängs ned och hur skyddar vi våra medarbetares hälsa?

Men vi kommer också att minnas att coronakrisen förde oss närmare varandra, trots det fysiska avståndet. I nära samarbete med våra kunder och servicepartners håller vi igång leveranskedjorna. I tuffa tider kan vi lita på varandra och tillsammans hitta lösningar och det gör vi med stort engagemang och stor passion. Det är verkligen något vi kan vara stolta över. Man kan konstatera att coronakrisen kommer att lämna ett bestående intryck på oss alla.

Väl rustade för höstsäsongen

Men i verklighetens 2020 är krisen långt ifrån över. Antalet smittade stiger runt om i världen och under hösten förväntas situationen åter förvärras i många länder i Europa och Asien. Under höstsäsongen präglas verksamheten av stor osäkerhet. Trots det är vi väl rustade att fortsätta leva upp till det förtroende vi åtnjuter när det gäller kvalitet och service. De starka logistikallianserna kommer fortsatt att vara en grundpelare i samhället när situationen med coronaviruset fortsätter under de kommande månaderna.

Kontakt Maria Andersen Communications Coordinator Nordic