Det nya DACHSER magazine är här!

Stafettpinnen har lämnats över: nästa generation tog officiellt över ledningen för DACHSER den 1 januari i år, med Burkhard Eling som CEO. I det senaste numret av DACHSER magazine skriver vi om denna förändring.

DACHSER magazine 01/21.

Huvudartikeln har rubriken ”Hitta en balans mellan stabilitet och förändring” och beskriver hur övergången genomfördes inom DACHSER – så att den nya ledningsgruppen kan fortsätta skriva på den framgångssaga som påbörjades för mer än 90 år sedan.

Vi har också flera framgångsrika kundhistorier att berätta. I det här numret av tidningen kan du till exempel läsa om hur DACHSERs Neuss-filial utanför Düsseldorf omvandlade ett av sina lager för att öka effektiviteten för tre stora kunder inom livsmedelssektorn.

Vi gör också en resa till Österrike, där våra kollegor inom Air & Sea Logistics sedan tio år tillbaka har sett till att produkter från en av de ledande träförädlarna transporteras över hela världen – med järnväg, fartyg och flyg. När så krävs ordnar DACHSER också transport av hela produktionsanläggningar. Eller så ordnar vi brådskande leveranser av medicinsk utrustning, vilket skedde förra året. Ett fall gällde personlig skyddsutrustning: under 2020 hjälpte DACHSER ett ungt företag i regionen Asturien i nordvästra Spanien att leverera mer än 100 miljoner munskydd och andra medicinska produkter till hela Spanien och andra europeiska länder. Läs artikeln för att få veta mer om vad som gjorde detta samarbete så framgångsrikt under pandemin.

Du hittar dessa nyheter och mycket mer i det senaste numret av DACHSER magazine.

Läs magasinet här

Klicka på länken nedan för att ladda ned det senaste numret av DACHSER magazine.

DACHSER magazine 01/21 PDF (8,57 MB)
Kontakt Maria Andersen Communications Coordinator Nordic