Det nya DACHSER magazine är här!

Inom DACHSER har ett av de viktigaste ledorden under de senaste månaderna varit ”Keeping the good and shaping agility”. Det är också rubriken på intervjun med Burkhard Eling i det senaste numret av DACHSER Magazine, där DACHSERs nya  CEO förklarar vad den här meningen betyder för honom.

DACHSER magazine 02/21

I intervjun pratar han också ingående om innovation och digitalisering, vikten av att skydda klimatet och människans roll inom morgondagens logistik.

När vi tänker på morgondagens värld står vi alla fortsatt inför samma uppgift: att vinna kampen mot den globala pandemin. Det finns hopp i form av de vaccinationskampanjer som genomförts i allt snabbare takt i många delar av världen under de senaste månaderna. I Berlin stöder DACHSER stadens senat med lagerhantering och vaccindistribution i hela staden. Det kräver inte bara specialiserad logistikkunskap, utan också en hög grad av förtroende och flexibilitet.

Coronaviruset fortsätter att vara ett hett ämne. Vi upplever alla pandemin på vårt eget unika sätt och vi måste hantera förändringar både i våra privatliv och på jobbet. Men vad har egentligen förändrats? Vi har pratat med DACHSER-kollegor från hela världen om vad de tycker

Du hittar dessa nyheter och mycket mer i det senaste numret av DACHSER magazine.

Läs magasinet här

Klicka på länken nedan för att ladda ned det senaste numret av DACHSER magazine.

DACHSER magazine 02/21. PDF (6,00 MB)
Kontakt Alexandra Hartung Communications Manager Nordic