Det nya DACHSER magazine är här!

Champagne – det finns nästan ingen annan dryck i världen som utstrålar så mycket charm, lyx och joie de vivre. Tillverkningen av de dyra dropparna kräver inte bara stor omsorg utan också transporten från vingården till butikshyllan eller till ett exklusivt evenemang kräver en högkvalitativ logistikinsats.

DACHSER magazine 01/20

DACHSER har skapat en omfattande logistiklösning anpassad till Moët Hennessy Deutchlands mest exklusiva varumärken: från transport- och lagertjänster till upphämtning, bygga butiksdisplay och logistik i samband med evenemang. Se sidan 4 för att ta reda på varför den finaste champagnen är i de bästa händerna med DACHSER.

I detta numret av vårt magasin tar vi dig också till Benelux-länderna, ett av världens viktigaste logistiknav. DACHSER har haft sina egna filialer i regionen under de senaste 45 åren och erbjuder ett komplett utbud av logistiktjänster: luftfrakt på regionens internationella flygplatser, vägtransporter i ett tätt nätverk av filialer och ett antal lagertjänster som ständigt expanderar. På sidan 28 kan du läsa om hur vi kombinerar alla dessa olika tjänster – skräddarsydda för varje kund från en och samma leverantör.

Och på tal om skräddarsydd får du också historien om Lamberts Glassworks, ett bayersk företag med en lång historia bakom sig. Lamberts tillverkas glas av högsta kvalitet för glaspanelerna i klockan på Elizabeth Tower, bättre känd som Big Ben. Vi berättar historien om hur DACHSER levererade glaset till England.

Detta och mycket mer hittar du i det senaste numret av DACHSER magazine med berättelser från vår logistikvärld. Trevlig läsning och glad vår!

Läs magasinet här

Klicka på länken nedan för att ladda ned det senaste numret av DACHSER magazine.

DACHSER magazine 01/20 PDF (6,99 MB)
DACHSER över hela världen
Kontakta oss