Nyheter

Det nya DACHSER magazine är här!

“A key part of the process – People in logistics”. Det är temat för det senaste numret av DACHSER magazine: Personerna bakom logistiken.

DACHSER magazine 02/20

Det är särskilt i kristider som det blir tydligt hur stor roll logistikkedjorna spelar och hur beroende vi är av de människor som håller dem igång – oavsett om de kör lastbil eller om de arbetar i terminalen eller på kontoret. Läs artikeln från omslaget och få reda på hur DACHSERs värderingar visar vägen, bygger förtroende och för oss ännu närmare varandra. Endast genom våra värderingar kan vi klara av de nuvarande utmaningarna och ta oss igenom denna kris, starkare än någonsin.

Vi tar också en närmare titt på konsekvenserna av den nuvarande pandemin i artikeln "Supply chains under stress". Du hittar den på sidan 18. Läs om hur vi skapar och upprätthåller stabilitet i leveranskedjorna för våra kunder och skapar flexibla lösningar för internationell leverans av medicintekniska produkter.

Lastbilschaufförer står inför stora utmaningar just nu: Varje dag arbetar de under stränga åtgärder för att få färskvaror till återförsäljare och industrikunder. I en intervju som börjar på sidan 30 delar en Fleet Manager och en chef för en short distance-avdelning med sig av sina erfarenheter av den nuvarande situationen och berättar om den nya och högre grad av respekt och uppskattning av förarna som har uppstått.

Det här numret innehåller också nyheter som inte har att göra med coronakrisen. På sidan 24 ger vi bland annat en översikt över utvecklingen av alternativa transportlösningar.

Läs magasinet här

Klicka på länken nedan för att ladda ned det senaste numret av DACHSER magazine.

DACHSER magazine 02/20 – English PDF (7,35 MB)
Kontakt Maria Andersen Communications Coordinator Nordic