Har du läst vårt senaste nyhetsbrev?

År 2020 ligger bakom oss. Vi har hoppat in i ett år där hoppet glimmar i horisonten och vårt första nyhetsbrev 2021 präglas av detta hopp. Vi ger vårt bästa bud på vad som har hjälpt oss genom krisen och vad som kan hjälpa dig och dina kunder genom den.

Vårt första nyhetsbrev 2021 präglas av hopp.

År 2020 ligger bakom oss. Vi har hoppat in i ett år där hoppet glimmar i horisonten. Förhoppningen att pandemin ligger bakom oss, och att samhället och näringslivet återigen kan närma sig nivåerna före krisen och att vi snart kan ses fysiskt med varandra utan att det behöver ske i en ånga av handsprit.

Vårt första nyhetsbrev 2021 präglas av detta hopp. Vi ser både optimistiskt framåt och eftertänksamt tillbaka på det senaste året och ger vårt bästa bud på vad som har hjälpt oss genom krisen och vad som kan hjälpa dig och dina kunder genom den.

Vi tar bland annat en titt på hur vårt nätverk har tagit sig igenom krisen och hur man skapar ett flexibelt europeiskt nätverk som är inriktat på både högsäsong och stora nedgångar i volym. Läs mer i artikeln om vårt nätverk.

Du kan också läsa om vårt första blocktåg från Kina till Europa – vår första transport på blocktåg i västlig riktning.

”Pandemin och den brist på sjö- och flygtransportkapacitet som det medfört har lett till ökad efterfrågan på godstransporter på järnväg”, säger Vedat Serbet, Rail Services Manager EMEA hos DACHSER.

Prenumerera på nyhetsbrevet

Prenumerera på nyhetsbrevet här.

DACHSER över hela världen
Kontakta oss