Har du läst vårt senaste nyhetsbrev?

I det här nyhetsbrevet kan du bland annat läsa om vårt samarbete med Nilfisk som utökades när DACHSER blev distributionspartner för Nilfisks två nya lager.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Sommaren närmar sig sitt slut, och vi går in i en höst med avveckling av restriktioner och en ökad optimism inför framtiden. Vardagen under de senaste månaderna har präglats av lättnader: kroglivet är tillbaka, restriktionerna för restaurangbesök och kultur avvecklas, och  även på DACHSER är nya spännande projekt på gång.

I det här nyhetsbrevet kan du bland annat läsa om vårt samarbete med Nilfisk som utökades när DACHSER blev distributionspartner för Nilfisks två nya lager: i Trollhättan via vår filial i Göteborg och i Gent via DACHSER Belgium. Konceptet innebär att skapa en skytteltrafik mellan Trollhättan och Göteborgskontoret. Läs mer om skyttelkonceptet i artikeln om hur vi löser Nilfisks nordiska transportbehov.

Vi tar också en titt på vår årsredovisning 2020. Trots kristider uppvisar DACHSER Sweden AB ett resultatrekord med en ökad nettoomsättning till 751 miljoner kronor och ett resultat på 26 miljoner kronor före skatt. Läs mer i artikeln om årsredovisningen 2020.

Vi har även pratat med Anna Bergdahl, Country Manager för DACHSER Air & Sea Logistics i Sverige, om utmaningar och förväntningar inför framtiden. Maj 2019 gick vi in på den svenska marknaden för sjö- och flygfrakt och öppnade dörrarna till världen för våra svenska kunder. Men en pandemi knackade på dörren under 2020 och drog med sig några utmaningar. Hur har det då gått för DACHSER Air & Sea Logistics i Sverige? Tillsammans med Anna Bergdahl ger vi en återblick på de senaste två åren.

Allt detta och mer därtill hittar du i vårt senaste nyhetsbrev. Glad sensommar!

Prenumerera på nyhetsbrevet

Prenumerera på nyhetsbrevet här.

DACHSER över hela världen
Kontakta oss