Har du läst vårt senaste nyhetsbrev?

Vi närmar oss sommaren med snabba steg, men för många av oss är det några veckor kvar tills vi fullt ut kan njuta av sommarsolen. Tills dess kan du luta dig tillbaka ett ögonblick med några nyheter från oss.

Logistikbranschen är och kommer alltid att vara en verksamhet som drivs av människor för människor. </span>

Det är med en oerhörd stolthet och glädje som vi under våren presenterade årsredovisningen 2021 för DACHSER Sweden AB. På ett år har vårt resultat före skatt ökat med hela 107 procent, till 53,8 miljoner kronor och vi ökade vår omsättning till 858 miljoner kronor.

Logistikbranschen är och kommer alltid att vara en verksamhet som drivs av människor för människor, därför vill vi i detta nyhetsbrev lägga extra vikt vid att lyfta fram några av våra medarbetare. Läs här om Tanja Turkanovic, HSE Manager, som berättar om vikten av hälsa, miljö och säkerhet. Eller läs om Herman Eklund som genomför sin Speditionstrainee-utbildning på vår filial i Malmö och som vill inspirera fler att söka sig till samma utbildning.

I motsats till individen och det personliga sätter många digitalisering och IT. Hos oss på DACHSER utesluter inte det ena det andra. I detta nyhetsbrev lyfter vi även artiklar om en av nästa generations ledande tekniker – blockkedjan, samt hur vi med hjälp av GPS-spårning i form av 5G/LPWAN-teknik och telematik sätter nya standarder för realtidsspårning.

Prenumerera på nyhetsbrevet

Prenumerera på nyhetsbrevet här.

DACHSER över hela världen
Kontakta oss
Kontakt Elin Bergström Communications Consultant Nordic