Tillbaka
Nyheter Pressmeddelanden
Nyheter

Har du läst vårt senaste nyhetsbrev?

I detta numret av vårt nyhetsbrev får du bland annat en uppdatering på Brexit. Du kan också läsa mer om hur Blåkläder fick en stabil och hög kvalitetsnivå med fasta och snabba ledtider till hela den europeiska marknaden. Allt detta och mer därtill hittar du i vårt senaste nyhetsbrev.

I det senaste numret av vårt nyhetsbrev får du bland annat en inblick i vårt samarbete med Blåkläder.

Det har blivit höst. Det gröna har skiftat färg till rött, orange, citrongult och brunt – det känns som att se in i en sprakande brasa.

I det senaste numret av vårt nyhetsbrev får du bland annat en inblick i vårt samarbete med Blåkläder. Genom att byta leverantör på pallförsändelser till DACHSER fick Blåkläder en stabil och hög kvalitetsnivå med fasta och snabba ledtider till hela den europeiska marknaden.

Incoterms 2020

”DACHSER passar oss väldigt bra som partner. Det är en leverantör som man kan lita på och som har kunden i fokus,” berättar Thomas Olsson som är logistikchef hos Blåkläder. Läs hela artikeln nedan.

Du får också nyheten om den nya versionen av Incoterms, det globala regelverket för handel. De nya Incoterms börjar gälla den 1 januari 2020 och kommer att medföra ett antal förändringar – läs mer nedan.

Allt detta och mer därtill hittar du i vårt senaste nyhetsbrev. Anmäl dig till nyhetsbrevet här.

Kontakt Maria Andersen Communications Coordinator Nordic