Nyheter

Har du läst vårt senaste nyhetsbrev?

I detta nummer av vårt nyhetsbrev introducerar vi bland annat vår nya Sales Executive hos Air & Sea Logistics i Göteborg, Niclas Andersson. Vi har också fått en ny Sales Manager på vår European Logistics-filial i Göteborg, Daniel Jonsson, som har arbetat som Sales Executive de senaste tre och ett halvt åren.

Daniel Jonsson, Sales Manager i Göteborg.

Julen närmar sig med fjäderlätta steg och det är dags att förbereda sig för julruschen. Vi står på tröskeln till 2020 – ett helt nytt decennium – och ser tillbaka på ett år med många intressanta händelser.

Vi såg världens första bild på ett svart hål, Notre Dame i Paris brann, och filmen Avengers Endgame slog rekord med en omsättning på svindlande 1,2 miljarder dollar världen över vid öppningshelgen.

En annan spännande nyhet under året som nästan har gått är från DACHSERs värld. I detta nummer av vårt nyhetsbrev introducerar vi bland annat vår nya Sales Executive hos Air & Sea Logistics i Göteborg, Niclas Andersson. Vi har också fått en ny Sales Manager på vår European Logistics-filial i Göteborg, Daniel Jonsson, som har arbetat som Sales Executive de senaste tre och ett halvt åren.

”Vi har haft några extremt framgångsrika år och då växer organisationen”, berättar Carl-Johan Westas, Branch Manager för DACHSERs filial i Göteborg. ”Daniel Jonsson är en del utav denna framgång och med hans nya roll så möjliggörs än mer potential för platskontoret i Göteborg.

Vill du prenumerera på vårt nyhetsbrev?

Allt detta och mer därtill hittar du i årets sista nyhetsbrev. Prenumerera på nyhetsbrevet här.

Kontakt Maria Andersen