Har du läst vårt senaste nyhetsbrev?

I vårt senaste nyhetsbrev kan du bland annat läsa om att Carl-Johan Westas, Branch Manager i Göteborg från 1 januari 2020 har tagit över ansvaret för filialen i Malmö parallellt med hans ansvar som platschef i Göteborg. Du får också nyheten om DACHSER Finland Oy som vidareutvecklar sin affärsmodell på den finska marknaden.

Carl-Johan Westas, Branch Manager i Göteborg från 1 januari 2020 har tagit över ansvaret för filialen i Malmö.

Vi är på väg mot ljusare tider. Dagen har ökat med drygt tre timmar, årets två första månader är nästan över, och våren närmar sig med snabba steg. Den 31 januari fick vi en mjuk Brexit, men det finns fortfarande en risk att vi får en hård Brexit när övergångsperioden löper ut den 31 december 2020. Därför följer vi utvecklingen noga och uppdaterar kontinuerligt vår webbplats med information om hur du kan förbereda dig för ett EU utan Storbritannien.

I vårt senaste nyhetsbrev kan du bland annat läsa om att Carl-Johan Westas, Branch Manager i Göteborg från 1 januari 2020 har tagit över ansvaret för filialen i Malmö parallellt med hans ansvar som platschef i Göteborg.

Du får också nyheten om DACHSER Finland Oy som vidareutvecklar sin affärsmodell på den finska marknaden med en ny väglogistikterminal som planeras stå klar i Kerava under andra halvåret 2020. Läs artikeln och få reda på hur den kommer att bidra till vårt nätverk inom Norden.

Prenumerera på nyhetsbrevet

Allt detta och mer därtill hittar du i årets första nyhetsbrev. Prenumerera på nyhetsbrevet här.

DACHSER över hela världen
Kontakta oss