Har du läst vårt senaste nyhetsbrev?

I vårt senaste nyhetsbrev får du bland annat nyheten om att vi än en gång satte ett epokgörande svenskt resultatrekord 2019. Och vi har fler nyheter från organisationen som vi har stärkt genom att tillsätta Petter Eriksson som HR Manager.

Fälttester av ellastbilar: eActros och eCanter.

Sommaren 2020, där vi långsamt återupprättade en del av den fria rörligheten i Europa, ligger snart bakom oss. Vi står inför en höst där vi måste vänja oss vid en ny normal vardag och hitta alternativa sätt att tänka och interagera med varandra. Samtidigt präglas sommaren av att vi försiktigt startar nya och spännande projekt.

Ett av dessa projekt är vårt arbete med alternativa transportmedel – för vart är drivlinetekniken på väg? Vi försöker besvara den frågan i artikeln om alternativa transportkoncept.

I detta nyhetsbrev får du även nyheten om att vi än en gång satte ett epokgörande svenskt resultatrekord 2019. Även om ingen kunde ha förutsett den pandemi som vi befinner oss i just nu bildar resultatet för 2019 en stabil grund som vi kommer att bygga vidare på under 2020.

Och vi har fler nyheter från organisationen som vi har stärkt genom att tillsätta Petter Eriksson som HR Manager. Den nya HR Managern ska ansvara för de svenska HR-aktiviteterna och ha ett nära samarbete med alla fem kontor i Sverige.

Allt detta och mer därtill hittar du i vårt senaste nyhetsbrev.

Prenumerera på nyhetsbrevet

Prenumerera på nyhetsbrevet här.

DACHSER över hela världen
Kontakta oss