Nyheter

Har du läst vårt senaste nyhetsbrev?

Det finns ingen väg runt det: 2020 har varit ett något annorlunda år än vi hade föreställt oss. Även om ett mycket invasivt virus har fått fylla en stor del av vardagen har det också funnits lite plats för andra nyheter. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här.

Kom ihåg att boka i god tid innan jul.

Det finns ingen väg runt det: 2020 har varit ett något annorlunda år än vi hade föreställt oss. Även om ett mycket invasivt virus har fått fylla en stor del av vardagen med nya ord som ”flockimmunitet”, ”tvåmetersregeln”, ”smittspårning” och ”promenadskam” har det också funnits lite plats för andra nyheter.

Amerikanerna gick till valurnorna och Storbritannien lämnade officiellt Europeiska unionen. Vi har sammanställt en guide med allt du behöver veta om brexit. Den hittar du på vår hemsida.

Du kan också läsa om vår nya filial i Finland som öppnade i november, eller om vårt projekt med utsläppsfria leveranser i Oslo centrum. Och nu, när julen står för dörren, kan du också dyka ned i en artikel om välgörenhet: läs om vårt samarbete med barnhjälpsorganisationen terre des hommes.

Allt detta och mycket mer hittar du i årets sista nyhetsbrev från DACHSER.

Prenumerera på nyhetsbrevet

Prenumerera på nyhetsbrevet här.

Kontakt Maria Andersen Communications Coordinator Nordic