Ny Branch Manager på DACHSER Sweden

Allan Wolter (62), tidigare Operations Manager på DACHSER Denmarks kontor i Köpenhamn, har utsetts till Branch Manager för DACHSER Sweden AB's kontor i Malmö.

Allan Wolter har utsetts till Branch Manager för DACHSER Sweden AB's kontor i Malmö.
Allan Wolter har utsetts till Branch Manager för DACHSER Sweden AB's kontor i Malmö.

Sedan juni 2017 har Allan Wolter arbetat som tillfällig Branch Manager för DACHSER i Malmö. Med 42 års erfarenhet inom logistikbranschen i bakfickan kommer Allan Wolter nu att ta rollen som permanent platschef på DACHSERs kontor i Malmö.

Allan är en stor tillgång för oss och med sin omfattande kunskap om spedition och DACHSERs komplexa transportsystem i kombination med hans briljanta affärsförmåga kommer han att kunna utveckla och stärka vår marknadsposition i södra Sverige.

René Sidor, Managing Director för DACHSER Nordic

”Vi är glada att Allan Wolter har valt att tacka ja till jobbet som Branch Manager för vårt kontor i Malmö och därmed flytta sitt arbetsliv till andra sidan sundet,” säger René Sidor, Managing Director för DACHSER Nordic. ”Allan är en stor tillgång för oss och med sin omfattande kunskap om spedition och DACHSERs komplexa transportsystem i kombination med hans briljanta affärsförmåga kommer han att kunna utveckla och stärka vår marknadsposition i södra Sverige,” fortsätter René Sidor.

Karriär

Danska Allan Wolter började på DACHSER 2001, vilket innebär att han har varit på företaget i mer än 17 år. Allan Wolter startade sin karriär inom logistik år 1975 då han blev speditörslärling vid Leman A/S. Senast kommer han från en position som Operations Manager på DACHSER Denmark i Hvidovre, Köpenhamn – en position han har haft i 10 år. Förutom jobbet som Operations Manager har Allan Wolter tidigare arbetat som försäljningschef på DACHSER-kontoret i Hvidovre.

DACHSERs filial i Malmö har logistiskt idealiskt läge för distribution till Danmark och övriga Europa. Filialen har en 1 950 kvadratmeter stor omlastningshall och har dagligen transporter till och från de övriga filialerna i Sverige, i Norden och Europa.

DACHSER över hela världen
Kontakta oss