Ny Sales Executive hos DACHSER Sweden

Victor Nilsson är ny Sales Executive på DACHSER Sweden AB:s filial i Stockholm. Han har jobbat i branschen sedan han var 18 år, bland annat med spedition, tull, trafikplanering och senast som utesäljare hos DSV i Landskrona.

Victor Nilsson, ny Sales Executive hos DACHSER Sweden AB i Stockholm.

Victor Nilsson (28) började på DACHSER Swedens filial i Stockholm i februari 2019. Hans tid i transportbranschen har bjudit på många olika roller vilket har gett honom en bred erfarenhet inom logistikområdet. Med sin förtid från spedition, tull och trafikplanering kommer han nu att vägleda kunder i och runt Stockholm i DACHSERs produktportfölj. Thomas Wennborg, Branch Manager European Logistics hos DACHSER Sweden i Stockholm, ser fram emot samarbetet med Victor Nilsson.
”Trots sin unga ålder har Victor stor erfarenhet inom branschen, men samtidigt ser han med färska ögon på vår verksamhet och jag är säker på att han kommer att bidra med uppsökande försäljning till rätt kundsegment,” säger Thomas Wennborg.

Specialiserad försäljning

Hos DSV har Victor Nilsson jobbat med uppsökande försäljning, hantering av befintliga kunder och bearbetning av dessa i olika interna system – en bra förberedelse inför de arbetsuppgifterna han kommer att ha hos på DACHSER.
”Det är en stor utmaning och en stor möjlighet. Stockholm är en mark som är mycket intressant, och jag har fått många nya goda kollegor,” berättar Victor Nilsson, Sales Executive European Logistics hos DACHSER Sweden i Stockholm. ”Det är spännande att sälja frakt inom DACHSERs styckegodsnätverk eftersom DACHSERs tjänster är väldigt specialiserade,” säger Victor Nilsson.

DACHSER över hela världen
Kontakta oss