Nya DACHSER Magazine är här!

Det är alltid bra att ha mod och gott självförtroende och just nu är det viktigare än någonsin – det verkar inte finnas något slut på alla utmaningar och kriser. I tider som dessa kan vi bara blicka framåt, finna nya lösningar och se till att vi aldrig tappar modet. Mitt i all osäkerhet tar vi inom Dachser saken i egna händer för att göra det bästa för våra kunder. Det framgår tydligt av artiklarna i senaste numret av DACHSER Magazine.

DACHSER magazine 2/22

Läs huvudartikeln för att få veta mer kring hur Dachser, som ledande logistikleverantör, hanterar, övervakar och optimerar våra kunders globala leveranskedjor från början till slut. Denna komplexa uppgift har Camso - ledande tillverkare av industridäck, hjul och larvband i gummi- anförtrott oss. Utöver att hantera transporter övervakar Dachser även andra logistikleverantörers öppenhet och hantering. Du kan läsa mer om hur detta arrangemang uppstod, vilka förberedelser som krävdes och exakt hur samarbetet fungerar i vardagen. Artikeln börjar på sidan 6. 

Ett annat exempel på anpassad service beskrivs med början på sidan 20. Tack vare vår expertis inom lager och branschlösningen DACHSER DIY Logistics, har den amerikanska grilltillverkaren Char-Broil valt Dachser som samarbetspartner. Därför finns det grillar på hyllorna i lokala byggvaruhus eller hos återförsäljare på nätet i lagom tid för utomhussäsongen i Europa.

Utgåvan som du nu kan läsa, bjuder även på en intervju med Edoardo Podestà, COO för Air & Sea Logistics, om de utmaningar som flyg- och sjöfraktsektorn står inför just nu. Också här är engagemang och erfarenhet nyckeln till att göra kundernas leveranskedjor så tillförlitliga och effektiva som möjligt.
 

Läs tidningen här

Du hittar dessa och många andra artiklar i det nya numret. Hämta en egen papperstidning på ditt platskontor eller klicka på länken nedan för att ladda ned det senaste numret av DACHSER magazine. Trevlig läsning!

Här kan du också bläddra igenom tidigare nummer av DACHSER Magazine.

DACHSER magazine 02/22 PDF (7,44 MB)
DACHSER över hela världen
Kontakta oss
Kontakt Elin Bergström Communications Consultant Nordic