Snacka tull och transport med DACHSER i höst

Under hösten anordnas Tulldagen i flera svenska städer. Här möts yrkesverksamma inom internationell handel, tull och transportfrågor för att ta del av seminarier, nyheter och skapa nya kontakter. Vi tar tempen på Olga Dorovskikh, Administration Specialist och tullexpert på DACHSER Sweden, som kommer delta under mässan i Göteborg.

På Tulldagen medverkar DACHSER i Göteborg den 25 oktober och i Malmö den 15 november.

”Det händer alltid något nytt när det kommer till tullfrågor, just nu är vi till exempel mitt i övergången till Storbritanniens nya importsystem CDS. Det gäller att hålla sig uppdaterad och det ska därför bli intressant att åter möta andra inom branschen och ta del av de hetaste frågorna samt diskutera svårigheter och lösningar” berättar Olga Dorovskikh, Administration Specialist, på DACHSER Swedens filial i Göteborg.

Olga är expert på tullfrågor och arbetar som kontaktperson både mot Tullverket och mot kunder, där hon jobbar för att göra kundernas transportflöden så enkla som möjligt. Frågor kopplat till tull och handel kan vara svåra att sätta sig in i och följa med i utvecklingen, därför finns DACHSER som ett stöd till kunden.

”Tulldagen ger oss en möjlighet att hitta nya länkar mellan kunder och vårt arbete. Ny kunskap bidrar till att vi ännu bättre kan sätta oss in i både kunders och myndigheters perspektiv” säger Olga och med ett leende lägger hon till: ”Jag skulle vilja hinna gå på alla seminarierna, det är alltid roligt att lära sig nytt och följa utvecklingen.”

Träffa oss

På mässan i Göteborg den 25 oktober och i Malmö den 15 november, deltar även DACHSERs försäljningsavdelning med en egen monter. "Vi ser fram emot att träffa såväl befintliga och potentiella kunder samt kollegor i branschen. Vår medverkan tidigare år har mötts med enormt positiv feedback och ett intresse för våra produkter och tjänster" säger Daniel Sternsén, Sales Manager på DACHSER Swedens filial i Göteborg.

Här finns information för dig som vill läsa mer om DACHSERs tulltjänster.

DACHSER över hela världen
Kontakta oss
Kontakt Elin Bergström Communications Consultant Nordic