Mediaroom

Sales Executive till DACHSER i Jönköping

Har du talang for att attrahera nya kunder? Kan du genom kundbesök och analys av kundens behov utforma ekonomiska och effektiva lösningar? Om så är fallet kan du vara vår nya säljare! DACHSER Sweden AB är i snabb utveckling och vi söker därför en säljare till vårt kontor i Jönköping.

Jobbet

Som säljare hos oss är din huvudsakliga uppgift att finna och besöka nya kunder, samt vårda och utveckla våra befintliga. Du ansvarar för att planera, avtala och genomföra kundbesök, och identifierar och föreslår möjligheter för att omsätta kundens behov till attraktiva transport- och logistiklösningar utifrån DACHSERs transportnätverk.

Vem är du?

Vi söker dig som har några års erfarenhet av transporter samt erfarenhet av och stor talang för försäljning. Framgång i rollen vilar på din utpräglade affärsmässighet och ditt kundorienterade synsätt, samt din förmåga att bygga nära och långsiktiga relationer.

För att lyckas i rollen förväntar vi oss att du:

  • Är driven av att sätta upp tydliga mål och att arbeta engagerat, strukturerat och självständigt för att uppnå dem.
  • Har goda datakunskaper och kan kommunicera obehindrat på svenska samt engelska i såväl tal som skrift.

Erfarenhet av försäljning av internationella transporter till större och medelstora företag är en merit, men inget krav, utbildning kommer att ske för att nå framgång

Då arbetsdagens uppgifter kan variera är det viktigt att du har en stresstålig natur och ser eventuella utmaningar som utvecklande istället för problematiska.

Vi erbjuder

Här välkomnas du till ett härligt gäng med hög teamkänsla där du är delaktig och kan påverka resultaten. Vi erbjuder alla nya säljare en ordentlig introduktion i DACHSERs nätverkssystem, löpande produktutbildning, stöd från kollegor och ledare samt möjligheten att arbeta i ett globalt företag med stark tillväxt på den svenska marknaden.  

Unik möjlighet till yrkesmässig och personlig utveckling. Som medarbetare får du bra och flexibla anställningsvillkor inklusive pensionsavtal.

Är du intresserad?

Om du har fler frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Per Gustavsson (platschef Jönköping) på telefon  0708-186901. Rekryteringsarbetet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Skicka därför in din ansökan så fort som möjligt, dock senast 14. Oktober 2019. Ansökan görs genom att klicka här.

Få mer information om DACHSER som arbetsplats på www.dachser.se