Karriär Mediaroom

Banar vägen för din karriär inom logistikbranschen

framgångsrik karriär i en dynamisk och internationell miljö. Hos oss får du möjlighet för personlig utveckling oavsett ditt arbetsområde. Du får inte bara en känsla för den snabba utvecklingen inom logistik hos DACHSER - du får lov att forma den.

Hos oss är du välkommen oavsett om du vill byta karriär; om du är en branschexpert; om du letar efter en praktikplats för att få en första inblick i den fascinerande logistikvärlden; om du skulle vilja starta som trainee där du kan studera samtidigt som du har en internationell karriärmöjlighet. Det viktigaste är att du har ett intresse för logistik och passion för utmärkt service.

En arbetsgivare med karriärutveckling

Som ett familjeägt företag med cirka 30 000 anställda världen över fokuserar vi på tillväxt genom innovation. Med våra breda logistiktjänster, skräddarsydda branschlösningar och den intelligenta IT-baserade kontrollen av leveranskedjorna ses vi som en viktig drivkraft för branschen över hela världen.

Vår DACHSER Career Management representerar en individuell och framtida utbildningsmöjlighet. Den ger inte bara stöd åt våra medarbetare ur ett tekniskt perspektiv, utan hjälper dem även att växa in i sina roller genom att anamma sina uppgifter och ansvar. Många jobb erbjuds internt genom vår DACHSER Academy.

Som en del av den globala DACHSER-familjen, lever du efter de värden som vår företagskultur står för. Detta inkluderar ett intresse för utländska kulturer samt en respektbaserad interaktion och gemensam uppskattning inom teamen.   

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

Studier
Traineeplatser
Praktikplatser
Lediga tjänster