Karriär Mediaroom

Unika logistiklösningar

Hur fungerar ett samarbete med DACHSER? Få svaret från dem som känner oss som bäst. 

Långsiktig strategi för klimatskydd

Aktivt klimatskydd är en del av DACHSERs sociala ansvar. Med fokus på effektivitet, innovation och inkluderande ansvar skapar vi förutsättningar för en mer hållbar typ av logistik.

Leveranskedjor i ett skifte

Världen förändas och med det även logistiken. Håll dig uppdaterad och följ med i de senaste trenderna.  

Till Europas alla hörn

Vårt European Logistics-nätverk är sömlöst och erbjuder dig dagliga transporter och precisa transittider för hela Europa.

Less than container load

Med våra LCL-tjänster hantera vi transporten av styckegods mellan och inom Asien, Europa samt Nord- och Sydamerika på ett effektivt sätt.

Track & Trace
Direkt information gällande din försändelse

DACHSER Nyheter

23.03.2023
DACHSER växer än en gång starkt

DACHSER genererar ytterligare en miljard euro i intäkter och planerar investeringar på mer än 300 miljoner euro. För räkenskapsåret 2022 rapporterar logistikleverantören DACHSER intäkter på 8,1 miljarder euro. Det är en ökning med 14,9 procent, vilket betyder att företaget presenterar en tvåsiffrig tillväxt för andra året i rad.

15.03.2023
Information om drivmedel – mars

DACHSER Sweden ABs priser är baserade på valuta och drivmedelnivån December 2004 (Shell index tal). Valuta enligt ECBs officiella noteringar. Justering sker månadsvis.

Drivmedelstillägg mars 2023

Land                                    Total
Sverige                               44,02%
Norge                                  44,67%
Danmark                             58,34%
Finland                                62,38%
Tyskland                             56,08%
Benelux                              56,02%
Frankrike                            59,89%
Spanien, Portugal               58,43%
Italien                                  58,43%
Irland, UK                           52,19%
Schweiz                              62,25%
Österrike                             56,05%
Öst Europa                         56,67%

Har du frågor eller önskar mer information är du alltid välkommen att kontakta din lokala kontaktperson eller klicka nedan för kontakt med ett av våra platskontor:
Stockholm
Jönköping
Malmö
Göteborg
Örebro

2
13.03.2023
Ingen stiltje för experten inom sjöfrakt

Med en flytt till ett nytt land tog Agnieszka sig an nya utmaningar och intressen, något som till slut ledde henne till DACHSER. Lär känna den drivna och problemlösande Agnieszka Florczyk i hennes roll som Sea Freight Specialist hos DACHSER Sweden Air & Sea Logistics.

02.03.2023
Har du läst vårt senaste nyhetsbrev?

Årets första nyhetsbrev är nu ute och är som vanligt fullt med intressanta uppslag. Få en överblick här och kom ihåg att du kan prenumerera för att få det direkt till din inkorg.

2
28.02.2023
Genomtänkt logistik för badrumsinredare

Badrummet – för någon en plats för en snabb dusch och att borsta tänderna. För en annan en plats för avslappning i badkaret och den vårdande ansiktsrutinen vid handfatet. Ett badrum ska uppfylla lika många krav som det har besökare. Men vilka krav ställer då tillverkarna? Vi har pratat med Svedbergs, Nordens ledande badrumsinredare, om vilka krav dem ställer på sin logistikpartner. 

3
24.02.2023
Utsläppsfri flygfrakt: Från laboratoriet mot framtiden

Sustainable Aviation Fuels – hållbart flygbränsle – är för närvarande det branschen hoppas mest på med syfte att uppnå en betydande reduktion av CO-utsläpp samt andra växthusgaser.

24.02.2023
DACHSER Nordic tillsätter ny HR Manager

Annette Johannesson är ny HR Manager för logistikföretaget DACHSERs nordiska huvudkontor beläget strax utanför Köpenhamn med ansvar för HR-verksamheten på de nio filialerna i Danmark, Norge och Sverige.

23.02.2023
Säg hejdå till pappersversionen av DACHSER Magazine

En liten sak kan ibland göra en stor skillnad. Vissa kanske har märkt att något fattas i brevlådan, andra inte. Vad vi syftar på är att vi sagt hejdå till DACHSER Magazine i tryckt version.

22.02.2023
Katastrofhjälp efter jordbävning

Jordbävningen i Turkiet och Syrien har orsakat enormt lidande för alla drabbade. DACHSER stöttar genom sin samarbetspartner, den internationella barnhjälpsorganisationen terre des hommes.

15.02.2023
Vägtransport: Strejk i Finland

Bil- och transportbranschens arbetarförbund AKT i Finland har gått ut i strejk. Läs här om hur denna kan komma att påverka transporter till och från Finland.

DACHSER Mediaroom

Långsiktig klimatstrategi

Aktivt klimatskydd är en del av DACHSERs sociala ansvar. Med effektiv logistik och tekniska innovationer lägger vi oss i täten i kampen för klimatet. 

DACHSER arbetar aktivt för att logistikbranschen ska gå över till teknik med låga och nollutsläpp. Genom att klicka på länken nedan kan du läsa mer om hur vi bidrar.

LÄS MER

Landsfakta (2021)

858300000
Omsättning i SEK (netto, konsol.)
5
Avdelningar
1051100
Sändingar
Läs

Verksamhetsplatser i världen

Kontaktuppgifter till våra filialer

Har du en önskan eller en fråga? Här hittar du kontaktuppgifter till våra filialer över hela världen.

Sökningsplats