Mediaroom

DACHSER Sweden

Välkommen till DACHSER Swedens hemsida.

Track & Trace
eLogistics

DACHSER Nyheter

Nyheter 21.09.2020
Det nya DACHSER magazine är här!

Tillsammans tar vi oss igenom krisen – så har DACHSER tacklat de senaste månadernas hinder i nära samarbete med våra kunder och samarbetspartners.

Nyheter 17.09.2020
”Alla kriser innebär också möjligheter”

Coronapandemin har drabbat flygtransportindustrin hårt – och har kanske förändrat den för alltid. I denna intervju diskuterar Timo Stroh, chef för Global Air Freight inom DACHSER Air & Sea Logistics, den nuvarande situationen på flygtransportmarknaden, flexibla lösningar i krisen och en försiktigt optimistisk framtidsprognos.

Marknadsinformation 01.09.2020
Brexit: Vad behöver du veta?

Vi vill hålla dig informerad om den aktuella utvecklingen när det gäller Storbritanniens utträde ur EU, eftersom detta kan påverka ditt företag.

Nyheter 31.08.2020
Har du läst vårt senaste nyhetsbrev?

I vårt senaste nyhetsbrev får du bland annat nyheten om att vi än en gång satte ett epokgörande svenskt resultatrekord 2019. Och vi har fler nyheter från organisationen som vi har stärkt genom att tillsätta Petter Eriksson som HR Manager.

Nyheter 25.08.2020
DACHSER börjar med chartrade fraktflygplan varje vecka till USA

Sedan slutet av juli har DACHSER Air & Sea Logistics trafikerat rutten Frankfurt–Chicago som en del av sitt utökade premiumcharterprogram. Från och med nu kommer DACHSER att utföra den transatlantiska rotationen varje helg. Kunderna drar nytta av fasta transittider och bättre planering av kapacitet och priser.

Marknadsinformation 18.08.2020
EDI – plattform för datautbyte för snabb och säker behandling av massdata

När analoga processer möter en digital värld – det är intelligent logistik.

2
Nyheter 14.08.2020
Logistik för bubbliga drycker

Vin- och spritindustrin kräver skräddarsydda logistiklösningar. Från sina anläggningar i Nürnberg i Tyskland och Hörsching i Österrike, levererar DACHSER premiumprodukter från Moët Hennessy till återförsäljare, restauranger och olika evenemang. Företaget erbjuder också ett omfattande utbud av mervärdestjänster för alla aspekter av champagne- och spritbranschen.

Marknadsinformation 11.08.2020
Optimera dina logistikprocesser med IT-system från DACHSER

När analoga processer möter en digital värld – det är intelligent logistik.

Marknadsinformation 24.07.2020
DACHSER utökar sin interlocking på Frankfurt flygplats

Den 1 juli 2020 förstärkte DACHSER sitt nätverk mellan affärssegmenten Air & Sea Logistics och European Logistics på Frankfurts flygplats. Logistikleverantören samlar nu importtrafik via flyg till Tyskland och andra europeiska länder på Frankfurts flygplats.

När flygtransporter anländer till Frankfurts flygplats och tas emot i flygtransportlagret förs de direkt vidare in i DACHSERs European Logistics-nätverk, som har ett filialkontor på flygplatsen. Med leveranser till hela Europa från Frankfurt via nätverket erbjuder DACHSER på så sätt sina kunder en enhetlig och pålitlig lösning – från avgångspunkten i andra delar av världen till leverans i Europa. Vi kan nu också erbjuda kunderna heltäckande övervakning av deras försändelser via eLogistics.

Om du har frågor om detta ska du kontakta din kontaktperson på relevant DACHSER-filial.

Nyheter 17.07.2020
”Lösningen är att inrätta stabila leveransnätverk”

Vilka är lärdomarna av den nuvarande krisen? Bernhard Simon, CEO för DACHSER, om framtiden för globala varuflöden.

Senaste nytt om coronaviruset

Alla nyheter och uppdateringar om coronaviruset

Klicka här för att se vilka åtgärder vi tar på DACHSER. Här hittar du också senaste nytt om vår operativa verksamhet.

LÄS MER

Landsfakta (2019)

702569000
Årsomsättning (SEK)
5
Avdelningar
781493
Transporter
Läs