Karriär Mediaroom

Välkommen till vår hemsida!

På vår hemsida hittar du allt du behöver veta om våra tjänster, samt de senaste nyheterna om företaget.

Track & Trace
Direkt information gällande din försändelse

DACHSER Nyheter

2
22.06.2022
Med fokus att förenkla vardagen för människor

Från den småländska skogen skickas dagligen specialdesignade maskinskydd, näthyllplan, rasskydd och förrådslösningar, ut till kunder över hela Europa. Garantell har som vision att – förenkla vardagen för människor – och DACHSER finns med på vägen dit.

2
20.06.2022
DACHSER utökar sin portfölj med LCL-tjänster inom sjöfrakt mellan Kina och Skandinavien

Som en del av DACHSER Swedens strategi för att öka samverkan mellan affärsenheterna European Logistics och Air & Sea Logistics erbjuder nu logistikleverantören en LCL-tjänst med avgång varje vecka från Ningbo och Shanghai direkt till Köpenhamn och Göteborg, detta från och med maj 2022.

13.06.2022
Skräddarsydda lösningar

Genom att kombinera standardtjänster med branschspecifik expertis skapar DACHSER logistik som tillför ett värde. Jens Wollman, Head of Corporate Solutions, berättar här om nya och etablerade branschlösningar inom nätverket.

09.06.2022
Varningsstrejk i Hamburg och Bremerhavens hamnar

Inför kommande omgång av löneförhandlingar med den tyska fackföreningen (VERDI) (planerad till 10 juni 2022) kommer en kortvarig varningsstrejk att äga rum i Hamburg och Bremerhavens hamnar, den 9 juni 2022. Dessa varningsstrejker kan ta upp till fyra timmar. Under denna tid sker det avbrott i terminalhantering och i lastning och lossning av lastbilar och tåg. Eventuella oförutsebara förseningar i upphämtningen och/eller leveransen av containrar kan uppstå.

DACHSER kommer att övervaka situationen och hålla kunderna informerade om den fortsatta utvecklingen. Lokala kontakter på DACHSERs filialer finns tillgängliga för att svara på eventuella frågor.

 

2
08.06.2022
Ett nätverk av kunskap

Digitalisering, tillförlitlighet, hållbarhet och flexibilitet är grundläggande ledord för den framåtblickande logistikbranschen. Men en grundbult i det vi gör är, och kommer alltid vara, våra medarbetare med dess kunskap. Möt här Nelly Karlsson och Alexander Fallahi två nyexaminerade DENO:s (DACHSER Expert Network Operations), båda med sin unika resa in i logistikens värld men med det gemensamma drivet och kunskapen som kännetecknar våra DENO:s i det globala DACHSER nätverket.

02.06.2022
DACHSER återupptar delvist transporter till Ukraina

DACHER följer, dag för dag, den nuvarande utvecklingen av kriget i Ukraina. Detta leder till att det, för närvarande, fullständiga lastningsstoppet för alla godstransporter till Ukraina, som infördes i februari 2022, delvis kan hävas.

01.06.2022
Har du läst vårt senaste nyhetsbrev?

Vi närmar oss sommaren med snabba steg, men för många av oss är det några veckor kvar tills vi fullt ut kan njuta av sommarsolen. Tills dess kan du luta dig tillbaka ett ögonblick med några nyheter från oss.

23.05.2022
EU:s mobilitetspaketet: Vad händer i år och vad innebär det?

Nya villkor för en effektivare, mer harmoniserad och socialt godtagbar vägtransportsektor: EU:s mobilitetspaket 2020/2022 är avsett att öka den europeiska standardiseringen inom spedition och logistik.

20.05.2022
Vikten av hälsa, säkerhet och miljö

Några av vårens första solstrålar speglar sig i Tanjas Turkanovics gula reflexväst när hon möter upp oss utanför DACHER-filialen i Jönköping. Tanja har nu arbetat som HSE Manager för DACHSER Sweden i cirka fyra månader och arbetet med att införa nya rutiner och processer är redan i full gång.

2
17.05.2022
Ytterligare ett rekordår för DACHSER Sweden

Under flera år har DACHSER Sweden AB presenterat resultatrekord på resultatrekord, räkenskapsåret 2021 är definitivt inget undantag. Årsredovisningen 2021 för DACHSER koncernens svenska dotterbolag visar en ökad omsättning till 858 miljoner kronor och ett resultat före skatt på 53,8 miljoner kronor – vilket innebär en ökning på 107 procent jämfört med 2020.

DACHSER Mediaroom

Speditionstrainee hos DACHSER

Hur låter det att gå en utbildning som varierar praktiskt arbete med teoretiska studier? En utbildning som ger dig möjlighet att växa både personligt och professionellt, där du dessutom får lön under hela studietiden. Som Speditionstrainee hos DACHSER får du just detta.

Nu är ansökningsperioden för höstens antagning öppen. Här kan du läsa om utbildningen, få en inblick från tidigare Speditionstrainees och klicka dig vidare till ansökan.

LÄS MER

Landsfakta (2021)

858300000
Omsättning i SEK (netto, konsol.)
5
Avdelningar
1051100
Sändingar
Läs

Verksamhetsplatser i världen

Kontaktuppgifter till våra filialer

Har du en önskan eller en fråga? Här hittar du kontaktuppgifter till våra filialer över hela världen.

Sökningsplats