Karriär Mediaroom

Lager hos DACHSER

Visste du att det går att kombinerar våra globala transportnätverk med effektiv lagerhållning, kundspecifika mervärdestjänster och individuell rådgivning? 

Lokal expansion

Vi växer på den svenska marknaden samt i våra grannländer, häng med på vår tillväxtresa och få en insikt i vårt sömlösa nätverk.

Unika logistiklösningar

Hur fungerar ett samarbete med DACHSER? Få svaret från dem som känner oss som bäst. 

Till Europas alla hörn

Vårt European Logistics-nätverk är sömlöst och erbjuder dig dagliga transporter och precisa transittider för hela Europa.

Less than container load

Med våra LCL-tjänster hantera vi transporten av styckegods mellan och inom Asien, Europa samt Nord- och Sydamerika på ett effektivt sätt.

Track & Trace
Direkt information gällande din försändelse

Mediaroom

18.04.2024
Nästa steg för DACHSER & FERCAM Italia

I augusti 2023 inleddes etableringen av joint venture mellan DACHSER och FERCAM i Italien. Samarbetet fortsätter och den 28 mars 2024 förvärvade DACHSER 80 procent av aktierna i joint venture-bolaget DACHSER & FERCAM Italia. Det innebär att förvärvet av majoriteten i det italienska logistikföretaget FERCAMs divisioner för styckegods- och kontraktslogistik därmed är slutfört.

16.04.2024
DACHSER förvärvar livsmedelslogistikleverantören Brummer

Genom förvärvet av Brummer, logistikleverantören av temperaturreglerande livsmedel mellan Tyskland, Österrike och grannländerna, stärker DACHSER sitt nätverk för transport och lagring av livsmedel i Europa.

3
09.04.2024
Med ett öga för mode

Modevärlden är snabb, säsongsbetonad, global och strävar mot att bli en mer hållbar bransch. När plaggen anländer till klädbutiker ska de vara i nyskick, skrynkelfria och levereras i rätt tid. Detta är en utmaning som DACHSERs branschspecifika lösning – Fashion Logistics – gärna tar sig an.    

05.04.2024
Kritisk situation på flygfraktsmarknaden i Indien och Bangladesh

Under den gångna veckan har en kritisk situation på flygfraktsmarknaden uppstått i Indien och Bangladesh, något som påverkar vår flygfraktsverksamhet.   

04.04.2024
Hållbarhetsrapport

I vår nordiska CSR-rapport hittar du information om vårt strategiska tillvägagångssätt kring ekonomi, miljö och socialt ansvar.

01.04.2024
Information om drivmedel – april

Från 1 januari 2024 baseras DACHSER Sweden ABs priser på valuta och drivmedelnivån från 2020 (Shell index tal). 

Valuta enligt ECBs officiella noteringar. Justering sker månadsvis.

Drivmedelstillägg april 2024

Land                                    Total
Sverige                               10,34%
Norge                                  11,25%
Danmark                             25,24%
Finland                                27,72%
Tyskland                             25,24%
Benelux                              25,24%
Frankrike                            27,72%
Spanien, Portugal               27,72%
Italien                                  27,72%
Irland, UK                           27,91%
Schweiz                              35,69%
Österrike                             27,72%
Öst Europa                         27,72%

Har du frågor eller önskar mer information är du alltid välkommen att kontakta din lokala kontaktperson eller klicka nedan för kontakt med ett av våra platskontor:

Stockholm
Jönköping
Malmö
Göteborg
Örebro

22.03.2024
DACHSER är på rätt väg och expanderar sitt globala nätverk

Efter den ekonomiska uppgången på logistikområdet till följd av coronapandemin och störningarna i de globala leveranskedjorna återgick branschen till det normala under 2023. DACHSER hörde till de företag vars räkenskapsår präglades av svag efterfrågan på logistiktjänster mot bakgrund av betydande överkapacitet och kraftigt sjunkande priser inom flyg- och sjöfrakt.

14.03.2024
Har du läst vårt senaste nyhetsbrev?

I en tid av osäkerhet är det många som håller foten på bromsen, men vi på DACHSER Sweden, vi trycker ner gaspedalen. I Sverige och i Norden befinner vi oss i en expansiv fas och vi har i detta nyhetsbrev många spännande nyheter att dela med oss av.

12.03.2024
Mänsklig 'touch' på lagret

I stora globala nätverk som DACHSERs med 379 platskontor, är det ofta en mänsklig hand som adderar det där lilla extra. I företagets lagerverksamhet med över 160 lager världen över är det medarbetarna som erbjuder mervärdestjänster som gör lagret till något mer än bara pallplatser. Detta i samklang med IT-integrerade lösningar som erbjuder transparens genom hela transportkedjan.

06.03.2024
Köpet av Frigoscandia är nu godkänt

Från den 4 mars, 2024, är Frigoscandia AB ett helägt dotterbolag till DACHSER och därmed en del av logistikleverantörens Food Logistics-nätverk. Detta markerar också starten för det skandinaviska livsmedelslogistikleverantörens fullständiga integration i DACHSERs nätverk.

Läs mer

Information om drivmedel

Från 1 januari 2024 är DACHSER Sweden ABs priser baserade på valuta och drivmedelnivån 2020 (Shell index tal). Valuta enligt ECBs officiella noteringar.

Justering sker månadsvis och uppdateras här.

Läs mer

Landsfakta (2022)

990100000
Omsättning i SEK (netto, konsol.)
5
Avdelningar
949300
Sändingar
Läs

Verksamhetsplatser i världen

Kontaktuppgifter till våra filialer

Har du en önskan eller en fråga? Här hittar du kontaktuppgifter till våra filialer över hela världen.

Sökningsplats