Mediaroom

DACHSER Sweden

Välkommen till DACHSER Swedens hemsida.

Track & Trace
Du hittar hela världen av eLogistics-applikationer här

DACHSER Nyheter

Nyheter 04.12.2020
Från Göteborg till Waddinxveen

Hon var speditörslärling på DACHSER som en del av ett unikt gränsöverskridande utbildningssamarbete. Nu kommer Forwarding Assistant Olivia Jarl att korsa nya landsgränser i sitt arbete. I november tog hon steget och flyttade till Nederländerna där hon kommer att ta nästa steg på sin DACHSER-resa. Vi har följt henne under hennes sex år på DACHSER Sweden.

Pressmeddelanden 04.12.2020
DACHSER Norway erbjuder utsläppsfria leveranser i Oslo

DACHSER Norway lanserar ett eget utsläppsfritt leveransprojekt. Logistikleverantören kommer nu att ha två VW eCrafters som levererar direkt till mottagarna i centrala Oslo.

Nyheter 03.12.2020
Lastpallar i balans

De är en nyckelaktör i varuflödet i hela Europa: Europapallar. Att hitta en balans mellan efterfrågan och tillgängligheten på lastpallar i Europa håller på att bli en allt mer komplex utmaning. Jens Müller, Head of Network Management Organization hos DACHSER, förklarar hur DACHSER hanterar situationen.

2
Nyheter 02.12.2020
För ett hållbart samhälle: Allt fler NGO:er agerar runt om i världen

Nätverk av internationella icke-statliga organisationer eller NGO:er spelar en allt viktigare roll i globaliseringens tid. DACHSERs partnerskap med barnhjälpsorganisationen terre des hommes visar hur ett företag kan stötta en NGO långsiktigt.

Nyheter 24.11.2020
”När det gäller brexit sticker många företag huvudet i sanden”

Brexit är ett faktum och övergångsfasen avslutas om några veckor. Oavsett vilka avtal EU och Storbritannien kan komma att ingå på kort sikt innebär den 1 januari 2021 avsevärt minskad rörlighet för varor till och från Storbritannien. Steffen Wiese, Head of Sales för European Logistics, North Central Europe hos DACHSER, förklarar vad företag måste tänka på och att vissa till och med riskerar att påbörja förberedelserna för sent.

Pressmeddelanden 20.11.2020
Ny DACHSER-filial i Finland öppnar

DACHSER öppnade nyligen verksamhet vid en ny logistikterminal i Finland. I och med att logistikleverantören öppnar sin första cross-dock-anläggning i Kerava i Helsingforsregionen utökar man sina tjänster på den finska marknaden.

Marknadsinformation 19.11.2020
Kom ihåg att boka i god tid innan jul

Det kan vara bråttom i tiden innan jul – både hos oss och hos våra kunder. Det kan påverka dina leveranser varför vi rekommenderar att du bokar dina transporter i god tid innan jul.

Julen närmar sig snabbt, och det är dags att förbereda sig för julruschen. Kom ihåg att boka dina transporter i god tid för att dina varor ska komma fram innan jul.

Under jul- och nyårsveckorna har DACHSER öppet som vanligt men med begränsad personal och distribution.

Kontoret är öppet som vanligt på vardagarna men stängt på helgdagarna mellan jul och nyår. Här kan du se våra öppettider:

Torsdag 24 december: Stängt
Fredag 25 december: Stängt
Måndag 28 december: Öppet
Tisdag 29 december: Öppet
Onsdag 30 december: Öppet
Torsdag 31 december: Stängt
Fredag 1 januari: Stängt

Vi vill därför uppmärksamma på att du i god tid kontaktar din lokala DACHSER-kontaktperson, ifall du har några särskilda behov eller frågor angående julen.

Vi önskar dig en god jul & ett gott nytt år!

Nyheter 16.11.2020
”De starka logistikallianserna kommer att fortsätta trotsa coronasmittan”

Att ha ett nära samarbete med kunder och servicepartners för att hålla igång leveranskedjorna och kunna lita på varandra även i tuffa tider – för Bernhard Simon, CEO för DACHSER, är det avgörande för verksamheten under denna coronahöst.

Nyheter 03.11.2020
Har du läst vårt senaste nyhetsbrev?

Coronakrisen har tvingat oss att hitta nya sätt att arbeta och digitalisera många av våra interaktioner. Samtidigt har den lyft innovationen till nya höjder – och det är temat för detta nyhetsbrev.

2
Nyheter 28.10.2020
Kvalitetsexpert: ”Människor är drivkraften”

Människan är hjärtat i näringslivet. Det är människor som driver verksamheten, inte tvärtom. Men hur utvecklar du ständigt dig själv och andra för att lyfta kompetensen och få hela orkestern att spela i takt? Som logistikexpert arbetar Tommy Hellberg för och med andra människor varje dag – det är det som driver honom.

Senaste nytt om coronaviruset

Alla nyheter och uppdateringar om coronaviruset

Klicka här för att se vilka åtgärder vi tar på DACHSER. Här hittar du också senaste nytt om vår operativa verksamhet.

LÄS MER

Landsfakta (2019)

702569000
Årsomsättning (SEK)
5
Avdelningar
781493
Transporter
Läs