Tillbaka
trender

Det nya DACHSER magazine är här!

Det är inte ofta ämnet logistik trendar både i dagstidningar och affärspress, på det sätt det gjort under de senaste månaderna. Den globala ekonomin börjar återhämta sig från pandemins chock och på många håll är produktionen återigen i full fart. Som följd rapporteras det om att brist på råvaror, produkter, förare, containrar och pallar samt bristen på kapacitet för väg-, sjö- och flygtransporter, sätter käppar i hjulet för återgången till ”det normala”.

Bildtext: DACHSER magazine 3/21.

I det här numret av DACHSER magazine tittar vi närmare på den nuvarande situationen. Har pandemin kastat globala leverantörskedjor ur synk för all framtid? Vilka är nästkommande steg inom globalisering och världsomfattande logistik? Gå till sida 6 för att läsa mer om den aktuella utvecklingen och DACHSERs gensvar på den.

Det bästa sättet att säkerställa stabila leverantörskedjor är att ha sammansvetsade nätverk och smarta lösningar – ett tillvägagångssätt som är tydligt i vårt samarbete med innovativa Klebchemie baserat nära Karlsruhe, Tyskland. Företaget tillverkar lim under varumärket Kleiberit, med kunder inom alla typer av industrier belägna över hela världen. DACHSERs filial i Malsch ger Klebchemie omfattande stöd för smidig tillverkningslogistik och distributionstjänster. Gå till sidan 16 för att läsa om hur DACHSERs toppmoderna lager av farliga material, som öppnade 2019, passar in i berättelsen.

I det här numret kan du även, med start på sidan 24, läsa om de tjänster vi tillhandahåller till den välkända städspecialisten Nilfisk. Företaget gjorde i samarbete med DACHSERs en omstrukturering av deras europeiska logistik och drar nu nytta av effektiva processer och optimala transittider.

Du hittar ovanstående och fler berättelser som täcker aktuella utmaningar, trender och skräddarsydda logistiklösningar i det senaste numret.

Läs magasinet här

Klicka på länken nedan för att ladda ned det senaste numret av DACHSER magazine.

DACHSER magazine 3/21 PDF (7,38 MB)
DACHSER över hela världen
Kontakta oss
Kontakt Elin Bergström Communications Consultant Nordic