Har du läst vårt senaste nyhetsbrev?

Årets första nyhetsbrev är publicerat och det med buller och bång. Men flertalet positiva nyheter för DACHER Sweden och en ny layout av vårt nyhetsbrev, hoppas vi att du får en trevlig läsning.

Årets första nyhetsbrev är nu ute

Vi har alla på ett eller annat sätt blivit berörda av den tragedi som Rysslands invasion av Ukraina innebär. En tragedi som i första hand kommer innebära ett enormt mänskligt lidande, men i det långa loppen även stora konsekvenser för den globala ekonomin. I skrivande stund går våra tanka till de drabbade i Ukraina. 

Från DACHSERs perspektiv ser vi hur konflikten kommer, bland mycket annat, ha en betydande inverkan på leveranskedjorna i Östeuropa. Våra team inom både European Logistics och Air & Sea Logistics följer noga situationens utveckling och har nära kontakt med våra kunder.

Trots denna abrupta vändning såg vi i början av året, med det nedåtgående smittläget och ett öppnare samhälle, ett ljus i tunneln. För DACHSER Sweden började året starkt och vi ser fram emot att fortsatt dela denna positiva tillväxt i Sverige med er under 2022.

I februari kunde vi släppa nyheten om att DACHSER Sweden expanderar med ett säljkontor till Örebro. Demografiskt sett ligger Örebro som en mittpunkt av Sverige med ett starkt logistiskt fäste. Genom en etablering i regionen knyter DACHSER Sweden ihop området mellan Mälarregionen och Värmland. Vi har även på flera håll stärkt vår ledningsstruktur med nya tillskott och jag personligen fick äran att ta över rollen som Country Manager Sweden, European Logistics. 

Detta och mer kan ni läsa om i årets första nyhetsbrev, trevlig läsning!

Prenumerera på nyhetsbrevet

Prenumerera på nyhetsbrevet här.

DACHSER över hela världen
Kontakta oss
Kontakt Elin Bergström Communications Consultant Nordic