Har du läst vårt senaste nyhetsbrev?

Årets första nyhetsbrev är nu ute och är som vanligt fullt med intressanta uppslag. Få en överblick här och kom ihåg att du kan prenumerera för att få det direkt till din inkorg.

Läs bland annat om DACHSER Denmark nya ellastbil

Vi har nu enligt kalenderindelningen tagit oss igenom vintern och vårens första månad har anlänt. Oavsett vart i vårt avlånga land du befinner dig – om du fortfarande har snö på backen eller om solen börjat värma – så njuter vi alla av att ljuset återvänder och att dagarna blir längre.

Blickar vi ut i världen så ser vi förändring – digitalisering, klimatpåverkan och nya geopolitiska händelser skapar utmaningar för beslutsfattare och samhället i stort. Detta omdefinierar också logistikens roll. I årets första nyhetsbrev presenterar vi sex teser kring hur DACHSER ser att de pågående förändringarna påverkar globala leveranskedjor.

Något som har en väldigt tydlig inverkan på transportbranschen är förarbristen som vi märkt av runt om i hela Europa sedan mitten på förra året. Bristen på chaufförer är ett faktum som går i cykler, vi har sett det förr och kommer definitivt se det igen. Du kan nu läsa om hur vi på DACHSER arbetar med frågan i den första delen av artikelserien ”Bakom ratten”.

Här nedan kan du dessutom läsa om hållbart flygbränsle, DACHSER Denmark nya ellastbil som nu rullar i centrala Köpenhamn samt om vårt samarbete med Nordens marknadsledande badrumstillverkare – Svedbergs.

Prenumerera på nyhetsbrevet

Få nyhetsbrevet direkt i din inkorg genom att prenumerera här.

DACHSER över hela världen
Kontakta oss
Kontakt Elin Bergström Communications Consultant Nordic