DACHSER Sweden välkomnar ny Branch Manager i Göteborg

Henrik Jensen blir ny Branch Manager vid DACHSER Swedens filial i Göteborg. Med flerårig erfarenhet från branschen är rekryteringen av Henrik ett steg i rätt riktning mot fortsatt tillväxt på den svenska marknaden.

Henrik Jensen blir ny Branch Manager vid DACHSER Swedens filial i Göteborg.
Henrik Jensen blir ny Branch Manager vid DACHSER Swedens filial i Göteborg.

Logistikföretaget DACHSER Sweden har anställt en ny Branch Manager till filialen i Göteborg. Henrik Jensen, 43 år, anslöt i november till det familjedrivna logistikföretaget med rötter i Tyskland. Henrik har en gedigen bakgrund inom logistikbranschen då han i 22 år arbetat på DHL, där han började med att arbeta på terminalen för att sedan arbeta sig genom olika avdelningar och slutade nu från rollen som Operations Director Sweden.

Vi är glada att Henrik valt att ta det stora klivet från Stockholm till västkusten och ansluta till vårt team

Carl-Johan Westas, Country Manager för DACHSER Sweden, European Logistics

Hans senast uppdrag, innan han tog sig an sin nya roll hos DACHSER, var utanför logistikens väggar då Henrik under det senaste året har Henrik varit föräldraledig.  

”Att ta hand om sin familj kan på många sätt ha inslag av logistik men att nu komma tillbaka in i branschen och få ta mig an rollen som Branch Manager känns spännande. Nu ligger siktet på att lära känna, DACHSER som företag med dess medarbetar och kunder runt om i Västra Götalandsregionen. Mitt långsiktiga mål är att stärka DACHSERs varumärke på marknaden såväl som arbetsgivare och fortsätta den positiva utveckling som organisationen redan befinner sig i”, säger Henrik Jensen, Branch Manager vid DACHSER Swedens filial i Göteborg.

Teamet på västkusten

Filialen i Göteborg är en av logistikföretagets fyra filialer för vägtransport i Sverige. Med nära anslutning till E6 och E20 är filialen positionerad i ett av Sveriges hetaste logistikcenter och kan genom den 1750 kvadratmeter stora terminalen betjäna hela Skandinavien.

”Vi är glada att Henrik valt att ta det stora klivet från Stockholm till västkusten och ansluta till vårt team. Henriks långa erfarenhet inom logistikbranschen gör honom till en stark tillgång för både vår filial i Göteborg men även DACHSER Sweden i stort” säger Carl-Johan Westas, Country Manager för DACHSER Sweden, European Logistics.

DACHSER över hela världen
Kontakta oss
Kontakt Elin Bergström Communications Consultant Nordic