DACHSER Sweden välkomnar ny Sales Manager i Malmö

Fredrik Järnåsen tillträdde i januari som ny Sales Manager vid DACHSER Swedens platskontor i Malmö. Med lång erfarenhet som säljare inom logistikbranschen blir den nya säljchefen en viktig del i företagets utveckling i södra Sverige.

Fredrik Järnåsen, Sales Manager vid DACHSER Swedens filial i Malmö
Fredrik Järnåsen, Sales Manager vid DACHSER Swedens filial i Malmö

Fredrik Järnåsen, 54 år, har en gedigen erfarenhet från logistikensvärld med tjänster inom försäljning hos TNT Express, TransFargo och DSV Road. Nu senast kommer han från rollen som Försäljningschef hos Postnord.

 

Det känns roligt att vara på plats, vår filial har stort potential för att växa till nästa nivå.

Fredrik Järnåsen, Sales Manager i Malmö

Tidigare informerade logistikföretaget att filialen som i nuläget ligger i Östra hamnen i Malmö till årsskiftet kommer flytta till nya lokaler i Landskrona. 

”Vårt platskontor i Malmö har en spännande resa framför sig. Därför känns det extra bra att ha Fredrik, med sin gedigna erfarenhet som säljare inom branschen, med på tåget”, säger Joakim Friberg, Branch Manager vid platskontoret i Malmö.

På plats i södra Sverige

Filialen som Fredrik ansluter till är belägen i Malmö, men det dröjer inte länge tills han byter kontorsplats. Vid årsskiftet flyttar Malmöfilialen till nybyggda lokaler i Landskrona som kommer omfatta 1100 kvm kontor, 5000 kvm logistiklager och 3500 kvm cross dock terminal med 30 portar.

”Jag ser fram emot att komma ut och möta våra kunder och visa vad vi har att erbjuda. Att vi i och med flytten utökar vårt utbud till att även omfatta lagerhållning, inkluderat plock och pack, känns spännande,” säger Fredrik Järnåsen, Sales Manager i Malmö. ”Det känns roligt att vara på plats, vår filial har stort potential för att växa till nästa nivå.”

DACHSER Sweden fokuserar på att erbjuda lokal expertis i ett globalt nätverk. Utöver platskontoret i Malmö finns logistikföretaget med närvaro i Stockholm, Göteborg, Jönköping och Örebro.

DACHSER över hela världen
Kontakta oss
Kontakt Elin Bergström Communications Consultant Nordic