DACHSER Sweden tillsätter ny Branch Manager i Malmö

Joakim Friberg blir ny Branch Manager vid DACHSER Swedens filial i Malmö. Med lokal kännedom och flerårig erfarenhet från branschen är rekryteringen av Joakim ett steg i rätt riktning mot fortsatt tillväxt på den svenska marknaden.

Joakim Friberg, Branch Manager Malmö
Joakim Friberg, Branch Manager Malmö

Den 1 juli tillträdde Joakim Friberg, 38 år, som Branch Manager i Malmö. ”DACHSER har för mig alltid andats kvalitet och professionalitet, jag är därför glad och ivrig över att nu få vara en del av teamet.” säger Joakim Friberg.

Joakim har en gedigen erfarenhet med upp mot 20 år inom transport- och logistikbranschen. Han kommer till DACHSER med bred kunskap från tidigare roller inom internationella åkerier, som bland annat Traffic Manager hos DSV och nu senast Branch Manager hos Freja i Helsingborg.

DACHSER har för mig alltid andats kvalitet och professionalitet, jag är därför glad och ivrig över att nu få vara en del av teamet.

Joakim Friberg, Branch Manager Malmö

”Med Joakims erfarenhet och lokala kunskap om marknaden i södra Sverige är vi helt säkra på att han kommer att få platskontoret i Malmö att fortsätta växa.” säger Carl-Johan Westas, Country Manager European Logistics, DACHSER Sweden.

DACHSER på den svenska marknaden

DACHSERs filial i Malmö har logistiskt ett idealiskt läge för distribution till Danmark och övriga Europa. Filialen har en 1 950 kvadratmeter stor omlastningshall och har dagligen transporter till och från de övriga filialerna i Sverige, Norden och Europa.

”Det finns en god potential för platskontoret i Malmö att växa både i volym och ekonomiskt, genom att fortsatt bygga vidare på den fina lönsamhet som teamet sedan tidigare jobbat fram.” avslutar Joakim.

DACHSER Sweden har totalt fem filialer: fyra European Logistics-kontor för europeisk vägtransport i Göteborg, Stockholm, Jönköping och Malmö och ett Air & Sea Logistics-kontor för sjö- och flygfrakt i Göteborg.

DACHSER över hela världen
Kontakta oss
Kontakt Elin Bergström Communications Consultant Nordic