DACHSER Sweden välkomnar ny Sales Manager i Göteborg

Marcus Eklund tillträdde i början av året som ny Sales Manager vid DACHSER Swedens platskontor i Göteborg. Med starkt driv och ett bra team är den nya säljchefen ytterligare en pusselbit i DACHSERs tillväxtresa på den svenska marknaden.

Marcus Eklund ny Sales Manager vid DACHSER Swedens platskontor i Göteborg.
Marcus Eklund ny Sales Manager vid DACHSER Swedens platskontor i Göteborg.

I februari tillträdde Marcus Eklund, 51 år, som ny Sales Manager vid logistikföretagets platskontor i Göteborg. Med tidigare roller hos transport- och logistikföretag så som DHL Freight och TNT Express har Marcus en gedigen erfarenhet från logistikens värld. Nu senast kommer Marcus från rollen som försäljningschef vid RAJA Sverige.

Att få göra detta tillsammans med teamet här på plats i Göteborg känns otroligt inspirerande. Mitt team har ett starkt driv och en bra gemenskap, vilket bara gör mitt jobb ännu roligare.

Marcus Eklund, Sales Manager vid platskontoret i Göteborg.

”Marcus breda kännedom inom logistikbranschen samt hans erfarenhet inom försäljning gör honom till en stark tillgång för både vårt team i Göteborg men även DACHSER Sweden i stort,” säger Björn Josefsson, Branch Manager vid DACHSER Swedens filial i Göteborg.

Teamet på västkusten

I rollen som Sales Manager i Göteborg kommer Marcus tillsammans med säljorganisationen, fokusera på att utveckla DACHSERs affärsverksamhet längst med västkusten och vidare in i landet. ”Det känns väldigt bra att äntligen vara på plats. DACHSER är, med sina höga kvalitet och sitt utbredda nätverk, en stark utmanare på marknaden. Jag ser fram emot att vara med på resan och se oss växa,” säger Marcus Eklund. ”Att få göra detta tillsammans med teamet här på plats i Göteborg känns otroligt inspirerande. Mitt team har ett starkt driv och en bra gemenskap, vilket bara gör mitt jobb ännu roligare.”

Filialen i Göteborg är en av logistikföretagets fyra filialer för vägtransport i Sverige. Med nära anslutning till E6 och E20 är filialen positionerad i ett av Sveriges hetaste logistikcenter och kan genom den 1750 kvadratmeters stora omlastningshallen betjäna hela Skandinavien.

DACHSER över hela världen
Kontakta oss
Kontakt Elin Bergström Communications Consultant Nordic