DACHSER etablerar joint venture i Japan

DACHSER har tecknat ett joint venture-avtal med det japanska logistikföretaget Nishi-Nippon Railroad Co., Ltd. I slutet av 2023 öppnar DACHSER Japan K.K. sitt första platskontor i Tokyo.

DACHSER Japan K.K. öppnar sitt första platskontor i Tokyo.
DACHSER Japan K.K. öppnar sitt första platskontor i Tokyo.

Som en del av DACHSER globala nätverk kommer det japanska platskontoret erbjuda flyg- och sjötransporter och sammanlänkas till DACHSERs nätverk för vägtransport i Europa.

Vi är glada över att ta nästa steg i vår utveckling på den japanska marknaden. 

Edoardo Podestà, COO DACHSER Air & Sea Logistics

Yves Larquemin, Managing Director DACHSER South Korea, får ansvaret att leda DACHSER Japan.

”Vi är glada över att ta nästa steg i vår utveckling på den japanska marknaden,” säger Edoardo Podestà, COO DACHSER Air & Sea Logistics. ”Kunder i Japan och globalt som letar efter pålitliga och motståndskraftiga logistiklösningar kommer att kunna dra nytta av DACHSERs logistikexpertis, omfattande globala nätverk och avancerade digitala informationssystem.”

Branschspecifik expertis

”Japan är världens tredje största ekonomi och en nyckelaktör inom fordons- och elektronikindustrierna. Det finns också en enorm affärspotential för läkemedel och medicinska produkter. Kombinationen av branschspecifik expertis och globalt anslutna tjänster innebär att vi kan erbjuda våra kunder logistik som ger mervärde,” säger Yves Larquemin, blivande Managing Director DACHSER Japan och DACHSER South Korea.

DACHSER över hela världen
Kontakta oss
Kontakt Elin Bergström Communications Consultant Nordic