Nyheter

Nytt DACHSER magazine är här!

Schweiz är känt för innovation och kvalitet i kombination med tradition och hantverk och därför har många produkter från landet ett gott rykte i hela världen. Ett av exemplen är halstabletterna Ricola, en klassisk karamell, vars speciella recept innehåller 13 örter från de schweiziska alperna.

DACHSER magazine 04/19

I det här numret av DACHSER magazine kan du läsa om hur denna traditionella schweiziska produkt tar sig ut på de globala marknaderna – ett uppdrag som kräver sofistikerade logistikprocesser och samarbete som bygger på förtroende. I tio år har DACHSER Air & Sea Logistics Schwitzerland och Ricola haft ett samarbete baserat på just de egenskaperna.

En annan nyhet är att DACHSERs landsorganisation i Brasilien firar tio år i år, en bra anledning för oss att ta en närmare titt på Sydamerikas största ekonomi.

Würth, den globala marknadsledaren inom försäljning av monterings- och installationsmaterial, har också anledning att fira efter att nyligen ha öppnat ett nytt externt centrallager i Waldenburg i sydvästra Tyskland. Läs om hur DACHSER stödjer handelsföretaget i deras direktförsäljning över hela Europa.

De här artiklarna och mycket annat hittar du i senaste numret av DACHSER magazine.

Läs magasinet här

Klicka på länken nedan för att ladda ned det senaste numret av DACHSER magazine.

DACHSER magazine 04/19 PDF (8,30 MB)
Kontakt Maria Andersen