DACHSER tillsätter Sales Manager i Malmö

Stefan Roysson blir ny Sales Manager för DACHSER Swedens kontor i Malmö, ett naturligt steg i den positiva utvecklingen av DACHSER Sweden AB.

Stefan Roysson, Sales Manager vid Dachser Swedens platskontor i Malmö.
Stefan Roysson, Sales Manager vid Dachser Swedens platskontor i Malmö.

1 oktober inledde Stefan sin nya roll som Sales Manager vid platskontoret i Malmö. Men Stefan är inte ny på DACHSER, redan under 2019 började han sin karriär inom logistikföretaget, då som Business Development Manager för alla fyra kontoren i Sverige.

Som Sales Manager i Malmö kommer Stefans fokus ligga på att utveckla DACHSERs affärsverksamhet i regionen. ”Att filialen är placerad inom Öresundsregionen gör att det finns ett stort expansionsområde och möjlighet för utveckling, vilket för mig är väldigt intressant.” berättar Stefan Roysson.

Att tillsätta Sales Managers vid alla våra fyra svenska kontor är ett naturligt steg i utvecklingen av DACHSER Sweden. Det gläder oss att Stefan med sin gedigna erfarenhet inom logistikbranschen antar rollen i Malmö.

Carl-Johan Westas, interim Branch Manager i Malmö och Branch Manager i Göteborg

Sedan tidigare har Stefan en solid karriär inom transport- och logistikbranschen, där han tidigare arbetat med drift, försäljning, utveckling och ledning, bland annat som VD och delägare hos Jetpak och som Key Account Manager hos Danske Fragtmænd. Innan hans start hos DACHSER arbetade han som etablerings- och marknadschef hos Ecobränsle AB.

”Att tillsätta Sales Managers vid alla våra fyra svenska kontor är ett naturligt steg i utvecklingen av DACHSER Sweden. Det gläder oss att Stefan med sin gedigna erfarenhet inom logistikbranschen antar rollen i Malmö.” säger Carl-Johan Westas, interim Branch Manager i Malmö och Branch Manager i Göteborg.   

Det bästa av flera delar

DACHSER Sweden har under de senaste åren följt en uppåtgående kurva med positiv utveckling av företaget, där tillsättandet av en ny Sales Manager i Malmö är ett av flera steg framåt. ​​​​​​​

Stefan siktar nu på att länka samma sina tidigare erfarenheter för att fortsatt utveckla och stärka säljavdelningen i Malmö. ”Under min tid som Business Development Manager fick jag en bred kunskap tack vare kontakten med de olika kontoren i Sverige främst, men även i övriga Norden. Jag kommer ta med mig min samlade erfarenhet från denna tid och implementera de bästa delarna in i min nya roll.” säger Stefan Roysson.

Kontakt Elin Bergström Communications Coordinator Nordic