Har du läst vårt senaste nyhetsbrev?

Vi har tagit steget in i höstens första vecka och om än solen, till vår glädje, verkar dröja sig kvar så blickar vi på DACHSER Sweden med förväntan in i hösten.

Läs om de senaste nyheterna i vårt fullspäckade nyhetsbrev

Under sommaren välkomnade vi Joakim Friberg som Branch Manager vid vår sydligaste filial i Malmö. Med Joakims lokala kännedom och fleråriga erfarenhet från branschen är vi säkra på att han kommer bidra till att platskontoret i Malmö fortsätter växa.

Vänder vi sedan blicken ut i Europa så ser vi ännu inget slut på kriget i Ukraina. Flera miljoner människor lever på flykt, många av dessa är barn och ungdomar. Det finns ett stort och brådskande behov för att hjälpa unga att bearbeta sina upplevelser samt skapa stabilitet. Du kan i detta nyhetsbrev läsa om hur DACHSER och hjälporganisationen terre des hommes erbjuder hjälp i samarbete med den lokala projektpartnern Vostok-SOS, som har samlat ett internationellt team med 20 psykoterapeuter i Ukraina.

Detta och mycket mer kan du läsa om i vårt fullspäckade nyhetsbrev, och kom ihåg att du alltid kan hålla dig uppdaterad här på vår webb. Trevlig läsning!

Prenumerera på nyhetsbrevet

Prenumerera på nyhetsbrevet här.

DACHSER över hela världen
Kontakta oss
Kontakt Elin Bergström Communications Consultant Nordic