Tillbaka
Marknadsinformation Nyheter

Har du läst vårt senaste nyhetsbrev?

Höstens nyhetsbrev är fullspäckat med intressanta uppslag, få en överblick här och kom ihåg att du kan prenumerera för att få det direkt till din inkorg.

I detta nyhetsbrev: DACHSERs lager i Jönköping förbinder, GF Piping Systems, en av världens ledande tillverkare av säkra och pålitliga rörsystem med den skandinaviska marknaden. Bildkälla: GF Piping Systems.

När du borstar tänderna på morgonen tar du för givet att vattnet som kommer ur kranen är rent – eller hur? Vad man ofta inte tänker på är den komplexa teknik som faktiskt ligger bakom att vattnet distribueras på ett säkert och pålitligt sätt och med högt tryck. GF Piping Systems specialiserar sig på just denna teknik och DACHSERs lager i Jönköping är länken som binder samman den skandinaviska marknaden.

Möt sedan Leo, en lokal nyckelspelare i den globala gemenskapen med upp mot 31 800 medarbetare världen över. Han ger oss en inblick i hur det är att arbeta som Logistics Operative på terminalen i Göteborg och hoppas på att inspirera fler till samma yrke. 

Låt oss även introducera vårt senaste tillskott på försäljningssidan. Under sommaren tillträdde Stefan Sahlin som Sales Manager vid vårt säljkontor i Örebro. Med det nya säljkontoret växlar vi upp och ökar vår närvaro i mellersta Sverige. 

Slutligen, tro det eller ej men det är nu mindre än två månader till jul, därför uppdaterar vi här gällande våra öppettider under jul och nyår – kom ihåg att boka i god tid.  

Prenumerera på nyhetsbrevet

Prenumerera på nyhetsbrevet här.

DACHSER över hela världen
Kontakta oss
Kontakt Elin Bergström Communications Consultant Nordic