Har du läst vårt senaste nyhetsbrev?

Ett nytt nyhetsbrev fullt med intressanta uppslag är nu ute. Få en överblick här och kom ihåg att du kan prenumerera för att få det direkt till din inkorg.

eLetter 05/2022

Vi lämnar snart ännu ett turbulent år bakom oss. Ett år som belyst sårbarheten i den komplexa, sammanflätade globala ekonomi vi befinner oss i. I en tid som denna blir det än viktigare att skapa ett stabilt nätverk som bygger på effektiva logistikprocesser och tekniska innovationer. I detta nyhetsbrev kan du läsa om just det, bland annat om vår futuristiska @ILO-terminal eller hur vi spårar och planerar transporter i realtid med hjälp av Internet of Things. Du kan också blicka framåt tillsammans med Anna Bergdahl, Country Manager ASL Sweden, som ger sin syn på det gångna och det kommande året i en intervju om sjö- och flygfrakts marknaden.

Och nu när julen står för dörren, talar vi ofta om att ge, inte bara gåvor utan också omtanke och värme. Du kan här dyka ned i en artikel om vårt samarbete med barnhjälpsorganisationen terre des hommes, som stöttar de krigsdrabbade i Ukraina.

Några som också har fullt upp runt julsäsongen är en av Skandinaviens ledande grossister till inrednings och blomsterfackhandlar, Wikholm Form. Inredning i olika form och material kräver kvalitativ transport för att varorna ska komma fram hela, läs om hur vi på DACHSER tar oss an utmaningen.

Vi vill passa på att tacka för ett bra samarbete under 2022 och blickar med iver mot 2023 och vad det har att ge. Till dess önskar vi alla på DACHSER, dig och dina nära en god jul och ett gott nytt år!

Prenumerera på nyhetsbrevet

Få nyhetsbrevet direkt i din inkorg genom att prenumerera här.

DACHSER över hela världen
Kontakta oss
Kontakt Elin Bergström Communications Consultant Nordic