Har du läst vårt senaste nyhetsbrev?

I en tid av osäkerhet är det många som håller foten på bromsen, men vi på DACHSER Sweden, vi trycker ner gaspedalen. I Sverige och i Norden befinner vi oss i en expansiv fas och vi har i detta nyhetsbrev många spännande nyheter att dela med oss av.

Vi stärker vårt Food Logistics nätverk i Norden genom förvärvet av den svenska livsmedelslogistikleverantören Frigoscandia AB.

Innan årsskiftet kunde vi offentliggöra nyheten att DACHSER förvärvat livsmedelslogistikleverantören Frigoscandia AB. Förra veckan blev förvärvet godkänt av europeiska konkurrensmyndigheterna och vi välkomnar nu Frigoscandia och dess medarbetare till DACHSER!

Vårt nätverk för vägtransport i Sverige fortsätter även det att utvecklas. Vi har tidigare annonserat att filialen i Jönköping flyttar till nya lokaler längs med E4 och riksväg 30. Nu expanderar vi även i södra Sverige då vår Malmö baserade filial vid årsskiftet flyttar till nya lokaler i Landskrona. Expansionen erbjuder dessutom utökad lagerverksamhet som täcker hela Norden. Vill du veta mer om hur vi integrerar våra globala transportnätverk med effektiv lagerhållning, kundspecifika mervärdestjänster och individuell rådgivning? Läs då artikeln om vår lagerverksamhet i Jönköping.  

Även vårt nätverk för sjö- och flygfrakt stärks, i början av året välkomnade vi Mattias Kjellgren som Managing Director Air & Sea Logistics Nordic.

Om allt detta och mer kan ni läsa i vårt fullspäckade nyhetsbrev, men kom ihåg att du alltid kan hålla dig uppdaterad kring de senaste nyheterna här på vår webb.

Våren med längre dagar och knoppande grönska ger hopp och vi hänger på, trevlig läsning!    

Prenumerera på nyhetsbrevet

Prenumerera på nyhetsbrevet här.

DACHSER över hela världen
Kontakta oss
Kontakt Elin Bergström Communications Consultant Nordic