Nyheter

Har du läst vårt senaste nyhetsbrev?

Coronakrisen har tvingat oss att hitta nya sätt att arbeta och digitalisera många av våra interaktioner. Samtidigt har den lyft innovationen till nya höjder – och det är temat för detta nyhetsbrev.

Zaid Abdulaali, Logistics Operative på DACHSER Swedens terminal i Stockholm.

Det är full fart på hösten. Vi har hittat rytmen i en ny vardag med fler digitala möten, mer hemarbete och nya normer för sociala interaktioner.

I vårt senaste nyhetsbrev kan du bland annat läsa om två av våra logistikexperter: Tommy Hellberg från DACHSER Swedens kontor i Göteborg är expert på kvalitet, och Thomas Bech från DACHSER Air & Sea Logistics Denmark är expert på sjö- och flygfraktsystem. Båda är innovatörer, systemexperter och diplomater med en passion för att leverera logistiklösningar av hög kvalitet.

Men hur ser man till att behålla kunskapsutbytet på en hög nivå när kristider begränsar möjligheterna att träffas fysiskt? Hur utvecklar man ständigt sig själv och andra för att lyfta kompetensen och få hela orkestern att spela i takt? Läs båda artiklarna för att hitta svaret på denna frågan.

Vi är också stolta över att kunna presentera vårt samarbete med Jobbentrén. Statistiken visar att sju av tio jobb i Sverige tillsätts via kontakter, men som nyanländ har man ofta få eller inga kontakter. För snart fem år sedan flydde 32-årige Zaid Abdulaali till Sverige från Mosul i Irak. Mycket har hänt sedan dess och nu är han tack vare ett unikt samarbete med ett lokalt socialt startup fastanställd Logistics Operative på DACHSER Swedens terminal i Stockholm.

Allt detta och mer därtill hittar du i vårt senaste nyhetsbrev.

Prenumerera på nyhetsbrevet

Prenumerera på nyhetsbrevet här.

Kontakt Maria Andersen Communications Coordinator Nordic