DACHSER Sweden välkomnar ny Sales Manager i Stockholm 

Nina Brorson tillträdde i augusti som ny Sales Manager vid DACHSER Swedens platskontor i Stockholm. Efter mer än 30 år på samma företag valde den erfarna säljaren att ansluta till DACHSER Sweden.

Nina Brorson, Sales Manager i Stockholm.
Nina Brorson, Sales Manager i Stockholm.

Nina startade sin karriär inom logistikbranschen redan i ung ålder. Två veckor efter studenten började hon hos DB Schenker som import/export speditör och sedan dess har hon utvecklats inom företaget. Nu senast kommer Nina från rollen som Account Manager.

Med över 30 år i branschen är Nina en mycket kunnig säljare och vi är glada över att hon valt att ansluta till vårt team i Stockholm. 

Thomas Wennborg, Branch Manager vid platskontoret i Stockholm.

”Med över 30 år i branschen är Nina en mycket kunnig säljare och vi är glada över att hon valt att ansluta till vårt team i Stockholm,” säger Thomas Wennborg, Branch Manager vid platskontoret i Stockholm. ”Nina är nu i full gång med att komma in i sin nya roll och kommer framöver fokusera på att forma ett sammansvetsat och målmedvetet team som ska arbeta mot att stärka vår position på den svenska marknaden.”

Lokal närvaro

I rollen som Sales Manager i Stockholm kommer Nina tillsammans med säljorganisationen, fokusera på att utveckla DACHSERs affärsverksamhet i Stockholm med omnejd. ”Det mänskliga mötet är otroligt viktigt för mig, jag ser fram emot att både lära känna och stärka mitt team men främst ser jag fram emot att komma ut och möta alla befintliga och potentiella kunder,” säger Nina Brorson, Sales Manager i Stockholm.

DACHSER Sweden fokuserar på att erbjuda lokal expertis i en global gemenskap. Utöver platskontoret i Stockholm finns logistikföretaget med närvaro i Göteborg, Malmö, Jönköping och Örebro. Filialen i Stockholm har nära anslutning till E4 och E20. Terminalen inklusive lageryta spänner över 4901 kvadratmeter till det finns 820 kvadratmeter kontorsyta. 

DACHSER över hela världen
Kontakta oss
Kontakt Elin Bergström Communications Consultant Nordic