Har du läst vårt senaste nyhetsbrev?

Solen skiner och semestertider börjar skymta i horisonten. Tills vi fullt ut kan luta oss tillbaka mot en solvarm klippa eller ta ett svalkande dopp, bjuder vi dig här på ett nyhetsbrev till bredden fyllt med intressant läsning.

DACHSER Swedens senaste nyhetsbrev är publicerat

Trots den fortsatt ostabila marknaden är kvalitet och stabilitet två ord som kännetecknar 2022 för DACHSER Sweden. Du kan i detta nyhetsbrev läsa om vårt positiva resultat för räkenskapsåret 2022. Det finns flera komponenter som bidrar till att DACHSERs globala logistiknätverk står sig stadigt när omvärlden skälver. En oumbärlig kugge är chaufförerna. I tidigare nyhetsbrev introducerade vi första delen av vår artikelserie ”Bakom ratten” som lyfter den återkommande och just nu rådande chaufförsbristen, du kan nu även läsa del två och del tre. Vi gör här ett nedslag i logistiknavet Jönköping, där en av våra fyra filialer för vägtransport är belägen och där samarbetet med åkeriet Hit & Dit har pågått i över tio år. Janne är anställd som chaufför hos Hit & Dit, ett yrke han drömde om redan som barn. Efter en hel livstid bakom ratten kan Janne vägarna runt om i de småländska skogarna utan och innan. Vi ställer oss därför frågan om chaufförsyrket rent av är en livsstil och något man föds in i?

I detta nyhetsbrev får vi även möta Marie, VD och grundare av Rekotex. I artikeln sätts hållbarhet och personlig kontakt i fokus, när Marie delar med sig kring hur hennes företag med syfte att underlätta cirkulär handel inom textilindustrin gynnas av det som kallas triangelfrakt.

Detta och mycket mer kan du läsa om nedan, och kom ihåg du alltid kan hålla dig uppdaterad kring nyheter på vår webb. Jag önskar dig trevlig läsning och hoppas att du får en härlig och avslappnad sommar!

Prenumerera på nyhetsbrevet

Prenumerera på nyhetsbrevet här.

DACHSER över hela världen
Kontakta oss
Kontakt Elin Bergström Communications Consultant Nordic