Har du läst vårt senaste nyhetsbrev? 

I årets sista nyhetsbrev har vi fokus på det som hör julen till – omtanke för våra medmänniskor.

Julen står för dörren och årets sista nyhetsbrev har skickats ut.

Nu när julen står för dörren, talar vi ofta om att ge, inte bara gåvor utan kanske främst omtanke och värme. Du kan i detta nyhetsbrev läsa årsrapporten från vårt samarbete med barnhjälpsorganisationen terre des hommes. Eller läs om hur våra medarbetare runt om i Sverige engagerar sig i Musikhjälpen som sänds fram till 17 december. I år är temat för insamlingseventet – Ingen ska behöva dö av hunger.

Några som visar mycket omtanke för våra kunder är Customer Service teamen som sitter lokalt på var filial i Sverige och Europa. Henrik Larson, Team Leader för Customer Service i Göteborg, berättar i en artikel om hur de arbetar för att lösa problem redan innan de uppstår.

Den som ska duka ett vackert julbord under helgdagarna kanske använder sig av skålar, vaser eller ljusstakar från varumärket ERNST. Den folkkära Ernst Kirchsteiger står bakom sägningen ”I det enkla bor det vackra”. Vi ställde därför frågan till vår samarbetspartner – kan logistik vara enkelt?

Vi vill passa på att tacka för ett bra samarbete under 2023 och blickar med iver mot 2024 och vad det har att ge. Till dess önskar alla medarbetare på DACHSER dig och dina nära en god jul och ett gott nytt år!

Prenumerera på nyhetsbrevet

Prenumerera på nyhetsbrevet här.

DACHSER över hela världen
Kontakta oss
Kontakt Elin Bergström Communications Consultant Nordic