Har du läst vårt senaste nyhetsbrev?

Det går som tåget – tiden alltså. Våren har blivit sommar och snart går vi in i den för många efterlängtade semesterperioden. Innan dess vill vi skicka med dig de senaste nyheterna från DACHSER och sett till transporter är tåg nog det enda vi inte kommer nämna i detta nyhetsbrev.

Våren har blivit sommar och snart går vi in i den för många efterlängtade semesterperioden.

I samband med våra nya filialer som inom ett år kommer stå klara i Jönköping och Landskrona erbjuder vi ökat utbud av tredjepartslogistiklager på båda orter. Hand i hand med denna investering går rekryteringen av vår nya Business Development Manager för Contract Logistics, Anders Ovesson som i sin roll blir länken mellan lagerhållning och våra transportlösningar – väg, sjö och flyg.

Marknaden för livsmedel spås växa i Europa och DACHSERs nätverk för livsmedelslogistik följer med. Under det gångna året har koncernen förvärvat flera europeiska företag för livsmedelslogistik, bland annat svenska Frigoscandia.

Under våren firade vår avdelning för sjö- och flygfrakt fem år på den svenska marknaden – läs om hur de har tagit sig igenom allt från coronapandemin till när Suezkanalen blockerades av ett fartyg.

Slutligen presenterar vi vårt resultat för 2023, siffror som pekar nedåt men som följer vår satta strategi. Under året har vi gjort stora investeringar och effekten på lång sikt spås positiv.

Nedan kan du läsa mer om det som fångat ditt intresse, och kom ihåg att du alltid kan hålla dig uppdaterad kring de senaste nyheterna här på vår webb.

Mellan hägg och syren i vårt avlånga land – passar vi på att önska trevlig sommar!

Prenumerera på nyhetsbrevet

Prenumerera på nyhetsbrevet här. 

DACHSER över hela världen
Kontakta oss
Kontakt Elin Bergström Communications Consultant Nordic