Har du läst vårt senaste nyhetsbrev?

I detta nyhetsbrev fokuserar vi på samarbete och hur det kan se olika ut för olika parter. Hur definierar du ett bra samarbete?

Från spadtaget för DACHSERs nya filial söder om Jönköping.

Ska ett bra samarbete inkludera öppen och tydlig kommunikation? Tillit och förtroende? Eller ska man kunna dra nytta av varandras resurser och erfarenhet? Hos DACHSER speglas våra samarbeten av innovation, respekt och företagsamhet – för att nämna några kärnvärden.

I detta nyhetsbrev kan du läsa om flera av våra olika samarbeten med kunder och partners. Galvin Green, tillverkarna bakom högkvalitativa golfkläder, vill skapa långsiktiga relationer med sin samarbetspartner. STIHL, världens mest sålda motorsågsvarumärke, vill inte ha en klassisk relation där ”kunden alltid har rätt” – nej i ett samarbete ska man lyssna in varandra. Eller åkeriet Baton Transport som genom sitt projekt ”Trucking for Equality” visar sig vara en innovativ samarbetspartner, där utbyte av kunskap och rådgivning är av största vikt. 

Ett resultat av det som vi ser som bra samarbeten med både kunder och partners är vår positiva utvecklingskurva i Sverige. Det i sin tur generera ökade volymer och växtvärken för vår filial i Jönköping var nu ett faktum. Vi kan därför nu annonsera att vi bygger nytt! Under 2024 går flytten till nya större lokaler söder om Jönköping, längs med E4an och riksväg 30. 

Och till sist en liten påminnelse. Med strax under två månader till julafton – vilket för vissa kan kännas som en evighet och för andra som en ändlighet – så ber vi redan nu om att ni bokar i god tid inför julruschen.

Detta och mycket mer kan du läsa i vårt senaste nyhetsbrev, trevlig läsning!

Prenumerera på nyhetsbrevet

Prenumerera på nyhetsbrevet här.

DACHSER över hela världen
Kontakta oss
Kontakt Elin Bergström Communications Consultant Nordic