Har du läst vårt senaste nyhetsbrev? 

Att komma tillbaka till jobbet från semestern är för många en nystart. Vissa ser det till och med som en större nystart än när vi räknar ner vid tolvslaget för ett nytt år. Oavsett när du placerar din nystart så kan vi nog enas om att vid dessa tillfällen är det en tid för att blicka framåt. I detta nyhetsbrev vill vi presentera både lokala och globala framtidsutsikter.

Höstens första nyhetsbrev är nu ute

En spännande nyhet vi kan dela med oss av är DACHSERs nya digitaliserade plattform. DACHSER-plattformen kombinerar alla våra globala tjänster i ett användarvänligt och modernt gränssnitt, kombinerat med heltäckande spårning vilket erbjuder en digital helhetslösning. Ett stort steg mot helt transparenta flöden av varor och data, framförallt när det gäller interkontinentala transporter med olika transportsätt. Du kan nu få en första titt på den nya plattformen som kommer finnas tillgänglig från 2024. Hur DACHSER i stort arbetar med digitalisering för att avancera sina logistiktjänster kan du läsa om i intervjun med vår CEO, Burkhard Elin och CDO, Stefan Hohm

Några som har haft framtid i fokus sedan start är Work System, företaget som skapar ordning och reda i arbets- och servicebilar ute på vägarna. I detta nyhetsbrev kan du läsa om hur DACHSERs integrerade nätverk för vägtransport i Europa har blivit en viktig faktor i företagets framgångssaga.  

Sist men inte minst, framtiden för DACHSER Swedens filial i Stockholm ser ljus ut i och med förvärvet av våra nya Sales Manager, Nina Brorson. Efter mer än 30 år på samma företag valde Nina att testa något nytt och kommer tillsammans med säljorganisationen utveckla DACHSERs affärsverksamhet i Stockholm med omnejd.

Detta och mycket mer kan du läsa om i vårt fullspäckade nyhetsbrev, och kom ihåg att du alltid kan hålla dig uppdaterad på vår webb. Trevlig läsning!

Prenumerera på nyhetsbrevet

Prenumerera på nyhetsbrevet här.

DACHSER över hela världen
Kontakta oss
Kontakt Elin Bergström Communications Consultant Nordic